ΠΑΟΚ: MVP με τον Πανσερραϊκό o Τσάλοφ

Metrosport Team22 Αυγούστου 2024

Το κοινό του ΠΑΟΚ «μίλησε» και έβγαλε MPV του παιχνιδιού με τον Πανσερραϊκό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος τον Φεντόρ Τσάλοφ. Ο 26χρονος επιθετικός έκανε αισθητή την παρουσία του σε ουκ ολίγες στιγμές του αγώνα, έχοντας συν τοις άλλοις προσπάθεια στο δοκάρι και το κερδισμένο πέναλτι από το οποίο προήλθε το 3-2.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ο Φέντορ Τσάλοφ αναδείχθηκε Medi Jeunesse Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Πανσερραϊκό στο γήπεδο της Τούμπας για την 1η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2024-25.

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε το στόχο του στην Τούμπα απέναντι στον Πανσερραϊκό και μπήκε με το δεξί στη νέα σεζόν της Stoiximan Super League. Ο Δικέφαλος αν και δέχτηκε δύο γκολ από τον αξιόμαχο Πανσερραϊκό, είχε τις απαντήσεις, βρήκε τρία τέρματα και πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς.Πρωταγωνιστές για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ήταν οι Φέντορ Τσάλοφ και Στέφαν Σβαμπ . Ο Τσάλοφ ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός και είχε ένα γεμάτο ματς στα 71 λεπτά που αγωνίστηκε. Ο Ρώσος επιθετικός του Δικεφάλου αν και δεν σκόραρε, δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα, είχε δοκάρι στο 42′, ενώ στο 60ο λεπτό πάλεψε μέσα στη μεγάλη περιοχή κερδίζοντας το πέναλτι με το οποίο ο Δικέφαλος έκανε το τελικό 3-2. Ο Mr. Effective ήταν και αυτός κομβικός καθώς εκτέλεσε εύστοχα δύο φορές από την άσπρη βούλα και σφράγισε το τρίποντο για τον ΠΑΟΚ.

Στην ψηφοφορία για τον Medi Jeunesse Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης ο Φέντορ Τσάλοφ έλαβε το 49% των ψήφων και κατέκτησε τον πρώτο του ατομικό τίτλο με τη φανέλα του Δικεφάλου, με τον Στέφαν Σβαμπ να μένει στη δεύτερη θέση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.