ΠΑΟΚ: MVP με την Μπάνια Λούκα ο Μουργκ

Metrosport Team06 Αυγούστου 2024

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 της Μπάνια Λούκα στη Βοσνία και προκρίθηκε πανηγυρικά στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, παίζοντας μάλιστα σήμερα (6/8) με τη Μάλμε.

Το γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Τόμας Μουργκ, ο οποίος απειλούσε συνεχώς την αντίπαλη εστία. Όπως είναι λογικό, στην ψηφοφορία Fans' Man of The Match, ο Αυστριακός έλαβε το μεγαλύτερο ποσοστό (44,4%).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ πέτυχε τον στόχο του στη Βοσνία απέναντι στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα, πήρε την πρόκριση και συνεχίζει στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League 2024-25. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο Δικέφαλος είχε τον απόλυτο έλεγχο με υψηλά ποσοστά κατοχής και βρήκε το νικητήριο γκολ, κρατώντας παράλληλα ανέπαφη την εστία του.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ήταν ο Τόμας Μουργκ . Ο Αυστριακός είχε ένα γεμάτο ματς, έπαιξε για 72′ λεπτά, πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, ενώ αποτέλεσε μόνιμη πηγή κινδύνου για την αντίπαλη άμυνα.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης ο Τόμας Μουργκ έλαβε το 44,4% των ψήφων και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο, με τον Μαγκομέντ Οζντόεφ να μένει στη δεύτερη θέση κάνοντας ένα εξαιρετικό παιχνίδι και μοιράζοντας την ασίστ στον Μουργκ, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Γιόνι Όττο , ο οποίος έκανε ένα μεστό παιχνίδι και ήταν άψογος ανασταλτικά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.