ΠΑΟΚ: Προχωράει παράλληλα για Μπρέιθγουεϊτ και Ετζούκε

Metrosport Team13 Ιουνίου 2024

Ο ΠΑΟΚ προχωρά σταθερά στα βήματά του υλοποιώντας τον μεταγραφικό του σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

Έχοντας κλείσει αρκετές υποθέσεις για το ρόστερ της νέας σεζόν, εστιάζει στην επίτευξη συμφωνίας με τους Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ και Τσιντέρα Ετζούκε, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν την απάντησή τους στον Δικέφαλο του Βορρά την επόμενη εβδομάδα.

Η μεταγραφική δραστηριότητα του ΠΑΟΚ εντείνεται για τη διαμόρφωση του ρόστερ της νέας σεζόν, με ανανεώσεις συμβολαίων και απόκτηση ποδοσφαιριστών.

Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει εστιάσει στις υποθέσεις των Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ και Τσιντέρα Ετζούκε, με τους οποίους προσδοκά να πετύχει συμφωνία, προκειμένου να ενισχύσουν τους «ασπρόμαυρους» στη νέα προσπάθειά τους σε Ελλάδα και Ευρώπη, σε Super League και τα προκριματικά του Champions League.

Στον Νιγηριανό εξτρέμ ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει πρόταση για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με απολαβές που φτάνουν το 1,5 εκ. ευρώ ετησίως.

Αντίστοιχα 1,5 εκ. ευρώ ο ΠΑΟΚ προτείνει και στον Δανό επιθετικό, αλλά για δύο χρόνια. Όσον αφορά στην υπόθεση Μπρέιθγουεϊτ, οι υποχρεώσεις του με την Εσπανιόλ και αρχικά για τον δεύτερο αγώνα με την Σπόρτινγκ Χιχόν, είναι λογικό να προκαλούν χρονική παράταση στις εξελίξεις.

Είναι ωστόσο δεδομένη η διάθεση του Δικεφάλου του Βορρά να κερδίσει χρόνο στην προεργασία και να περιμένει την απάντηση του 33χρονου επιθετικού.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αυτή αναμένεται την επόμενη εβδομάδα. Αντίστοιχα για την επόμενη εβδομάδα στην Τούμπα περιμένουν και την απάντηση του (ελεύθερου) Ετζούκε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.