ΠΑΟΚ-Μπόρατς Μπάνια Λούκα: Σκορ πρόκρισης θέλει ο Δικέφαλος-Η πιθανή ενδεκάδα

Metrosport Team24 Ιουλίου 2024

Μπροστά στο πολυπληθές κοινό του, ο Πρωταθλητής Ελλάδας ΠΑΟΚ θα επιχειρήσει απόψε το βράδυ στις 20:30 (σε ζωντανή μετάδοση από το Metrosport.gr και το Metropolis 95,5) να κάμψει την αντίσταση της Μπάνια Λούκα. Θέλει να εξασφαλίσει σκορ πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ θεωρητικά και πρακτικά έχει τον πρώτο λόγο. Πρέπει όμως να το δείξει με εμφατικό τρόπο απόψε το βράδυ. Να πετύχει μία πειστική νίκη που θα συνοδευτεί από ένα καθαρό σκορ, με 2-0 ή 3-0. Θα είναι το ιδανικότερο για να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του, με τον ιδανικότερο τρόπο.

Περισσότεροι από 23.000 φίλαθλοι του Δικεφάλου αναμένονται να είναι παρόντες στην Τούμπα. Για να στηρίξουν την ομάδα. Και να δημιουργήσουν μία εκρηκτική ατμόσφαιρα. Κανείς δεν έχει ξεχάσει την μεγαλειώδη κατάκτηση του πρωταθλήματος πριν από δύο μήνες. Όλοι έχουν πολύ μεγάλη πίστη στην ομάδα και πιστεύουν ότι μπορεί να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. Η Τούμπα θα είναι γεμάτη και ο κόσμος θα δώσει ξεκάθαρα το σύνθημα – μήνυμα για την επόμενη ημέρα.

Οι κλιματολογικές συνθήκες είναι δύσκολες, επικρατεί καύσωνας, οπότε θα πρέπει όλοι να έχουν υπομονή και να είναι κατάλληλα εξοπλισμένοι.

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, ο Λουτσέσκου αναμένεται να βασιστεί σε επιλογές παικτών κυρίως από την περσινή σεζόν, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε πανάξια Πρωταθλητής. Οι επιλογές του αναμένεται να είναι οι εξής: 

Κοτάρσκι-Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα-Οζντόεφ, Σβαμπ-Ντεσπόντοφ, Μουργκ-Τάισον-Μπράντον.

Αποστολή με 23 παίκτες

Χθες το βράδυ, λίγο πριν από τις 21:30, ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελεί συνολικά από 23 παίκτες. Πρόκειται για τους Κοτάρσκι, Τσιφτσή, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ότο, Εκόνγκ, Κεντζιόρα, Θυμιάνης, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Τάϊσον, Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα.

Ο δεύτερος αγώνας με την Μπάνια Λούκα είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί το βράδυ της ερχόμενης Τετάρτης, 31 Ιουλίου, στις 22:00 στην Βοσνία Ερζεγοβίνη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.