ΠΑΟΚ: Μπήκε στις προπονήσεις ο Ντεσπόντοφ - Εκτός ο Οζντόεφ

Metrosport Team09 Ιουλίου 2024

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ

Κανονικά συμμετείχαν στην προπόνηση του ΠΑΟΚ Γιάννης Κωνσταντέλιας και Κίριλ Ντεσπότοφ ενώ ο Μαγκομέντ Οζντόεφ έμεινε εκτός. 

Ο Βούλγαρος εξτρέμ αισθάνθηκε καλύτερα το πόδι του το πρωί και συμμετείχε στο πρόγραμμα των ασκήσεων. Είναι αμφίβολο το αν θα αγωνισθεί στο φιλικό παιχνίδι με την Γκενγκ. 

Αντίθετα,  ο Οζντόεφ έμεινε στο ξενοδοχείο καθώς μετά από μια σύγκρουση στο προπονητικό διπλό χθες (08/07) το πόδι του είναι πρησμένο. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι έχει υποστεί διάστρεμμα και τις επόμενες ημέρες θα επανεξεταστεί η κατάσταση του. 

Η ενδεκάδα που δουλεύει με τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι οι Κοτάρσκι, Ότο, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Καμαρά, Τσιγγάρας, Τάισον, Μουργκ, Ντεσπόντοφ, Σαμάτα. Ενδεχομένως, ο Ρουμάνος τεχνικός επιλέξει αυτούς τους παίκτες για να αρχίσει το αυριανό (10/7) φιλικό με τη Γκενγκ. 

Η δεύτερη ενδεκάδα που δοκίμασε ο προπονητής του Δικεφάλου ήταν με τους Τσιφτσή, Σάστρε, Μιχαηλίδη, Νάσμπεργκ, Ράδα, Σβαμπ, Θυμιάνη, Κωνσταντέλια, Βιεϊρίνια, Μπράντον Τόμας και Γκούμα. Ο Θυμιάνης επιλέχθηκε να παίξε στα χαφ ενώ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στα αριστερά της επίθεσης και ο Μιχαηλίδης ως δεξί στόπερ. Ο Γκούμας πήρε χρόνο συμμετοχής και αγωνίστηκε στα δεξιά ενώ αργότερα αντικαταστάθηκε από τον Σμυρλή.

Στην προπόνηση της ομάδας βρέθηκαν και τρεις φιλοι του Δικεφάλου, ο Γιώργος, ο Γιάννης και ο Νικόλας, που ταξίδεψαν 250 χιλιόμετρα από το Άλκμααρ για να συναντήσουν από κοντά τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του. 


  

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.