ΠΑΟΚ: Μπήκε ο Κοτάρσκι στο πρόγραμμα - Τι γίνεται με Σάστρε, Αουγκούστο και Φιλίπε

Metrosport Team10 Ιουλίου 2023

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ/ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ

Επιστροφή στις διπλές προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, καθώς χθες τους δόθηκε ρεπό μετά και το φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου (8/7) με αντίπαλο την Γκόου Αχεντ Ιγκλς. 

Μάλιστα, το τεχνικό τιμ του Δικεφάλου αποφάσισε αύριο (11/7) να πραγματοποιηθεί μόνο απογευματινή προπόνηση, αφού την Τετάρτη (12/7) η ομάδα δίνει το τρίτο της κατά σειρά φιλικό αγώνα προετοιμασίας απέναντι αυτή τη φορά στην Γκενκ. 

Στην απογευματινή προπόνηση ο Ραζβάν Λουτσέσκου χρησιμοποίησε δύο ενδεκάδες που συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες να δούμε και στο φιλικό της Τετάρτης με τους Βέλγους. 

Πρώτη ενδεκάδα: Κοτάρσκι, Κουλιεράκης-Μιχαηλίδης- Τζίμας και Ράφα Σοάρες δεξιά και αριστερά, Σβαμπ, Βρακάς, Νάρεϊ, Ρικάρντο και Μουργκ και Μπράντον  

Δεύτερη ενδεκάδα: Ταλιχμανίδης, Τσαούσης δεξιά, Βιεϊρίνια αριστερά, Εκόνγκ-Νάσμπεργκ, Τσιγγάρας, Γιαξής, Γκορντεζιάνι, Κωνσταντέλιας, Αντρίγια και Τάισον

Στο γυμναστήριο έμειναν οι Σάστρε, Αουγκούστο και Φιλίπε και στη συνέχεια πήγαν στο ξενοδοχείο με τον τελευταίο μάλιστα να λέει φεύγοντας πως ακόμα πονάει. Προφανώς κανείς από τους τρεις ποδοσφαιριστές δεν θα παίξει με την Γκενκ. 

Με δεδομένο πως και οι δύο δεξί μπακ είναι νοκ άουτ, ο Τζίμας παίζει στη μία ομάδα δεξιά, όπως δηλαδή και πέρσι εδώ στην Ολλανδία που τον είχε βάλει ο Λουτσέσκου. 

Επίσης, Ρικάρντο και Κανίς αλλάζουν τη μια ο ένας σε ρόλο μπαλαντέρ και ο άλλος στην ενδεκάδα και εναλλάξ. 

Να σημειώσουμε ότι ο Βρακάς τόσο στην πρωινή, όσο και στην απογευματινή προπόνηση δοκιμάστηκε χαφ.  





Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.