ΠΑΟΚ-Μπάνια Λούκα: Πού θα δείτε την πρώτη ευρωπαϊκή μάχη του πρωταθλητή

Metrosport Team22 Ιουλίου 2024

Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ ξεκινάει το ευρωπαϊκό του ταξίδι και κάνει το πρώτο βήμα για το δρόμο προς τα αστέρια, υποδεχόμενος την ομάδα της Βοσνίας στην Τούμπα (Τετάρτη 24 Ιουλίου, 20:30). Αναμέτρηση τα τηλεοπτικά δικαιώματα της οποίας εξασφάλισε το ιδιωτικό κανάλι της Novasports. 

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του συνδρομητικού μέσου: «Οι φίλοι του ποδοσφαίρου την Τετάρτη 24 Ιουλίου στις 20:30 θα έχουν την ευκαιρία να δουν ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports Prime τον πρώτο αγώνα του «Δικέφαλου» του Βορρά κόντρα στη Μπάνια Λούκα για τον Β’ προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου βάζει το ευρωπαϊκό της κοστούμι και μπροστά στους φιλάθλους της θα επιδιώξει να βάλει τις βάσεις από το πρώτο παιχνίδι κόντρα στη βοσνιακή Μπάνια Λούκα για πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Το Novasports θα βάλει τους συνδρομητές στο κλίμα του αγώνα από τις 20:00 με το Pre-Game Show σε παρουσίαση του Ισίδωρου Πρίντεζη, για να ακολουθήσει στις 20:30 η μετάδοση σε περιγραφή επίσης του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Κωστή Μπότσαρη, ενώ αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης θα ακολουθήσει το Post-Game Show με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.