ΠΑΟΚ-Μπακαγιόκο: Η «εκδίκηση» στον Ατσέρμπι και η «συγνώμη» (vid)

Χρύσανθος Δοβλέτογλου29 Αυγούστου 2024

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κατέληξαν στην επιλογή του Τιεμουέ Μπακαγιόκο για τη μεσαία γραμμή, ο οποίος είναι έτοιμος να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα και να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο 30χρονος χαφ έχει πλούσιο παρελθόν σε Αγγλία, Γαλλία και Ιταλία. Στη Serie A, μάλιστα, είχε βρεθεί στο επίκεντρο για έναν... σπάνιο πανηγυρισμό με φανέλα αντίπαλου ποδοσφαιριστή!

Πιο συγκεκριμένα, μετά από αγώνα της Μίλαν με την Λάτσιο και τη νίκη των «ροσονέρι» με 1-0, στη «μάχη» της τετράδας, ο Μπακαγιόκο μαζί με τον Κέσι, σήκωσαν τη στολή του Φραντσέσκο Ατσέρμπι, μπροστά από τους φιλάθλους των Μιλανέζων.

Ο λόγος; Ο αμυντικός της Λάτσιο είχε μιλήσει υποτιμητικά πριν από την έναρξη του ματς για την Μίλαν: «Πάμε στο Σαν Σίρο για να κερδίσουμε. Είμαστε πιο δυνατοί, δεν υπάρχει σύγκριση!».

Ο Μπακαγιόκο είχε απαντήσει με σχόλιο από κάτω «τα λέμε το Σάββατο», στέλνοντάς του από νωρίς το... μήνυμα.

Ο Μπακαγιόκο με τον Κέσι πανηγύρισαν, λοιπόν, σηκώνοντας τη φανέλα του Ατσέρμπι, που είχαν ανταλλάξει νωρίτερα, μπροστά στους οπαδούς τους. Αυτό, όπως ήταν αναμενόμενο, εξόργισε τον Ατσέρμπι, ο οποίος είχε δηλώσει: «Λυπάμαι γιατί αντάλλαξα τη φανέλα μου. Το να υποδαυλίζεις το μίσος δεν είναι πλάκα, αλλά σημάδι αδυναμίας». 

Το δίδυμο της Μίλαν ζήτησε, τελικά, συγνώμη από τον σταρ των λατσιάλι: «Ήταν μία... παιχνιδιάρικη χειρονομία, δεν ήθελα να προσβάλλω κανέναν», είπε ο Μπακαγιόκο, ενώ ο Κέσι δήλωσε: «Την ειλικρινή μου συγνώμη στον Ατσέρμπι. Σεβασμός σε όλους».

Η Μίλαν είχε συμφωνήσει με την ιταλική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να πληρώσει συνολικά 86.000 ευρώ - 33.000 ευρώ για κάθε παίκτη και 20.000 ευρώ ως ομάδα. Το πρόστιμο είχε μειωθεί κατά ένα τρίτο γιατί είχε συμφωνήσει να το πληρώσει εφάπαξ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.