ΠΑΟΚ: Μόνος αντίπαλος του Κεντζιόρα… ο Λεβαντόφσκι!

Metrosport Team27 Αυγούστου 2024

Ο Τόμας Κεντζιόρα έχει πλέον μόνο αντίπαλό του, τον επιθετικό της Μπαρτσελόνα, τον μεγάλο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι…

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του τη δεύτερη αναμέτρηση με αντίπαλο την Σάμροκ Ρόβερς στην Ιρλανδία, στη ρεβάνς του αδιαμφισβήτητου προβαδίσματος που έχει με το 4-0 της Τούμπας και στόχο να εξασφαλίσει και τυπικά την παρουσία του στο league phase του Europa League.

Από το παιχνίδι της Τούμπας ο Τόμας Κεντζιόρα βρίσκεται στη δεύτερη θέση ανάμεσα στους πολωνούς ποδοσφαιριστές με τις περισσότερες ευρωπαϊκές συμμετοχές.

Ο 30χρονος στόπερ του Δικεφάλου του Βορρά κατέγραψε την 92η συμμετοχή του στα ευρωπαϊκά κύπελλα της UEFA (υπολογίζοντας και τα προκριματικά).

Μ’ αυτή του την παρουσία άφησε πίσω του στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας τον πρώην αμυντικό, Λούκας Πίστσεκ που «κρέμασε τα παπούτσια» του με απολογισμό 91 ευρωπαϊκές συμμετοχές.

Έχοντας 92 εμφανίσεις, με τον αγώνα στην Ιρλανδία και τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο league phase του Europa League της νέας σεζόν, ο Κεντζιόρα έχει τη δυνατότητα να ξεπεράσει τις 100 συμμετοχές στην Ευρώπη!

Ποιος προπορεύεται; Ποιος είναι ο μοναδικός αντίπαλός του στην κορυφή; Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι! Ο 36χρονος φορ μετράει μέχρι στιγμής 149 συμμετοχές και έχει πετύχει 104 γκολ στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.