ΠΑΟΚ: Μήνυμα στήριξης στον Λουτσέσκου από τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση!

Δημήτρης Καλαϊτζής09 Οκτωβρίου 2024

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το νικηφόρο πέρασμα του ΠΑΟΚ από τη Λιβαδειά ξέσπασε στη συνέντευξη Τύπου λόγω της κριτικής που δέχθηκε για τις τρεις σερί ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη. 

«Είναι πολύ εύκολο να χαλάς όταν παίζεις ποδόσφαιρο και πιο δύσκολο είναι να φτιάχνεις. Ήμασταν τυχεροί να μπούμε στο Γιουρόπα Λιγκ, τυχεροί να έχουμε μία βάση από πέρυσι και ως ένα σημείο να έχουμε έναν τρόπο παιχνιδιού. Είχαμε δύο ευρωπαϊκά ματς με πολλές ευκαιρίες και κάναμε λάθη που πληρώσαμε επειδή αυτό συμβαίνει όταν χτιζουμε μία ομάδα. Ξέρουμε πως όταν τα πράγματα κατασταλάξουν όλοι θα αντιληφθούν τι θα κάνουμε. 

 Όταν υπάρξει χημεία είμαστε πρώτοι στην βαθμολογία κάτι που είναι θετικό στοιχείο και δεν είμαστε στην 10η θέση, όπως αισθανόμουν τις τελευταίες ημέρες. Είμαι εδώ αυτή τη νύχτα, δεν έχω κανένα πρόβλημα να πάω στη Θεσσαλονίκη και να πάρω τις βαλίτσες μου για το Βουκουρέστι την επόμενη ημέρα. Αν όλοι οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν αυτή την διαδικασία που εξήγησα. Όλοι θα πρέπει να καταλάβουν την διαδικασία της δουλειάς που κάνουμε. Είμαι σε ειρήνη με το τι έχω κάνει στον ΠΑΟΚ, έχω δείξει τι μπορώ να κάνω, αν δεν είναι κάποιος ευχαριστημένος, εγώ είμαι εδώ μπορώ να φύγω πίσω στο Βουκουρέστι χωρίς κανένα πρόβλημα».

Μήνυμα στήριξης στον Λουτσέσκου από τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση!

Ο πασίγνωστος ηθοποιός, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο οποίος δεν έχει κρύψει ποτέ τα ασπρόμαυρα αισθήματά του, με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Instagram, έστειλε μήνυμα στήριξης στον προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδας. 

«Μας εδωσε οσα κανεις αλλος!!!Μαζι του!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.