«ΠΑΟΚ – μια ομάδα μια τεράστια καρδιά»

Δημήτρης Μπούζας15 Σεπτεμβρίου 2023

Διαβάζοντας τα «ασπρόμαυρα» στην προχθεσινή «Metrosport», «σκάλωσα» σε μια μικρή φωτό που συνοδεύονταν από ένα θερμότατο ευχαριστήριο στην οικογένεια Σαββίδη. Το μικρό κειμενάκι συγκεκριμένα έλεγε: «Μια τυχαία συνάντηση με τον Γιώργο Σαββίδη μου πραγματοποίησε ένα όνειρο, που δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Πως μπορώ τώρα εγώ να τον ευχαριστήσω; Δεν υπάρχουν λόγια απλά. Είμαστε τυχεροί που ο ΠΑΟΚ εκπροσωπείται από την οικογένεια Σαββίδη». 

Για να είμαι ειλικρινής, με εντυπωσίασε το πως ξεκίνησε την ανάρτηση της η κυρία Σίσυ με το… «ΠΑΟΚ – μια ομάδα, μια τεράστια καρδιά». Χωρίς να το καταλάβω αυτό με οδήγησε συναισθηματικά σε σκέψεις πέρα από τη γνωστή και αθόρυβα συνεχιζόμενη φιλανθρωπική δράση του ηγέτη της ΠΑΟΚτσήδικης οικογένειας. Όπως επίσης και στο πως νιώθουν σήμερα οι φίλοι (και όχι μόνο) του λαοφιλέστατου συλλόγου και πως στην ουσία εκτιμούν την προσφορά ενός ανθρώπου, ο οποίος παρά την τεράστια κοινωνική προσφορά του, αποτέλεσε, αποτελεί και θα συνεχίσει να είναι στόχος μιας μισερής εχθροπάθειας. 

Για όσους γνωρίζουν καλά τι προσέφερε και τι εξακολουθεί να προσφέρει στην κοινωνία ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, ο τίτλος που επιλέξαμε στο σημερινό μας σχόλιο, τον οποίο βέβαια δανειστήκαμε από την ανάρτηση μιας από τις πολλές οικογένειες που προφανώς στηρίχθηκε από τον γενναιόψυχο και μεγαλόψυχο Πόντιο, πιστεύουμε ότι τα λέει όλα. Είναι αλήθεια ότι η κυρία Σίσυ ήταν τόσο συγκινημένη με την συνάντηση που είχε με τον γιο του Ιβάν, ώστε να λησμόνησε προφανώς πως επιθυμία του ηγέτη του ΠΑΟΚ, είναι να μην βλέπουν το φως της δημοσιότητας οι παντός είδους και για τον οποιοδήποτε λόγο ευχαριστίες. 

Οι ίδιοι που γνωρίζουν πολλά για την φιλανθρωπική δράση και μεγάλη προσφορά του Ιβάν, θέλοντας καμιά φορά να «απαντήσουν» στις προκλήσεις των άσπονδων εχθρών του (βλέπε Αθηνοκεντρικό, αθλητικό και επιχειρηματικό κατεστημένο) αναφέρουν χαρακτηριστικά πως οι αγαθοεργίες του δεν έχουν τελειωμό και είναι τόσες πολλές, που αν τις είχαν κάνει οι κρατικοδίαιτοι αεριτζήδες μεγαλοπαράγοντες και μιντιάρχες εχθροί του, τα ΜΜΕ του λεκανοπεδίου θα τους είχαν ανακηρύξει εθνικούς ευεργέτες. Βέβαια θα πρέπει κάπου να σημειώσουμε και τις «πλάτες» που έβαλε ο Ιβάν σε εθνικά θέματα. 

Όπως όταν γλίτωσε την περιβόητη ΣΕΚΑΠ από τα χέρια των Τούρκων, αλλά και το ότι ήταν αυτός που η αγάπη του για τον ποντιακό ελληνισμό τον οδήγησε να επιχειρήσει το ακατόρθωτο. Κάτι που δεν πέρασε ούτε σαν υποψία από το μυαλό εκείνων που μερικοί προσπαθούν να φιλοτεχνήσουν άτσαλα τα πορτρέτα τους, μέσα από τα πανίσχυρα ΜΜΕ που διαθέτουν. Ο Σαββίδης ήταν εκείνος που μπήκε μπροστά και ξόδεψε ένα σκασμό λεφτά και κατάφερε ύστερα από 70 και πλέον χρόνια να σπάσει τις μπάρες που είχαν ασφαλίσει την εμβληματική Μονή της Παναγίας Σουμελά στην Τραπεζούντα. 

Απευθυνόμενοι ως εκ τούτου στην συμπαθέστατη κυρία Σίσυ, την ευχαριστούμε για την αφορμή που μας έδωσε, ώστε να υπενθυμίσουμε σε όλους όσους μικρόνοες και μικρόψυχους που βυσσοδομούν και μηχανορραφούν σε βάρος ενός ηγέτη, του οποίου ο λαός είναι περήφανος για αυτόν, τον στηρίζει, τον εμπιστεύεται και θα πορευτεί μαζί του για πολλά χρόνια.


ΥΓ1: Το αποκάλυψε ο Μπέος χωρίς βέβαια την έγκριση από τον Σαββίδη. Η εταιρεία του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ απέστειλε 1,5 τόνο (32 χιλιάδες μπουκάλια) νερού, στους δοκιμαζόμενους Βολιώτες.

ΥΓ2: Οι αποκαλύψεις για τα «στημένα» συνεχίζονται. Βέβαια ο κύριος Μπαλτάκος έσπευσε να καθαρίσει για μερικούς, υποβαθμίζοντας τις ποινές ή μάλλον τις προϋποθέσεις για τις ποινές εκείνων, που ενέχονται στα στησίματα και σε ότι βρώμικο μολύνει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μερικοί εισαγγελείς καθυστερούν ή δεν βλέπουν και κάποιοι απατεώνες επιβιώνουν και μάλιστα σε μόνιμη βάση στον χώρο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.