ΠΑΟΚ: Προετοιμασία με επιστροφές για το... εορταστικό σερί αγώνων

Metrosport Team16 Δεκεμβρίου 2022

Ο ΠΑΟΚ έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδος μετά τη νίκη απέναντι στην Καλαμάτα με τη ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη να αποτελεί... παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα με τους «ασπρόμαυρους» να αντιμετωπίζουν στην επόμενη φάση τον Παναθηναϊκό ο οποίος επικράτησε με 3-0 του ΝΠΣ Βόλου.

Μέχρι τον αγώνα Κυπέλλου οι Θεσσαλονικείς επιστρέφουν και στους αγώνες πρωταθλήματος με τον δεύτερο γύρο να ξεκινάει από το Αγρίνιο και την αναμέτρηση απέναντι στον Παναιτωλικό την Πέμπτη (22/12 19:30), με τους «ασπρόμαυρους» να συγκεντρώνονται στο παιχνίδι ξεκινώντας από σήμερα (16/12) την προετοιμασία τους.

Στις προπονήσεις μπαίνει, έχοντας επιστρέψει από τις υποχρεώσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη Σερβία, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ενώ ο Ομάρ Ελ Καντουρί που βρέθηκε στο Κατάρ για τον ημιτελικό του Μαρόκου και ο Ίνγκι Ίνγκανσον αναμένεται να ανεβάσουν «ένταση» στο πρόγραμμα τους. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Λευτέρης Λύρατζης με τον Μάριο Τσαούση που μετρούν αντίστροφα για την επανένταξη τους σε φουλ ρυθμούς.

Ο ΠΑΟΚ, όπως και όλες οι ομάδες, έχει μπροστά του ένα σερί αγώνων αφού οι γιορτές θα κυλήσουν με φουλ δράση. Μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, θα ακολουθήσουν εκείνοι της επόμενης Τετάρτης (28/12, 20:00) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και στις 4 Ιανουαρίου (20:00) το ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.