ΠΑΟΚ: Μετά από δύο μήνες, πέτυχε (δύο) γκολ στην Τούμπα!

Γιώργος Καστάνης25 Οκτωβρίου 2024

Η Τούμπα “πληγώνει” τον ΠΑΟΚ αυτή τη σεζόν καθώς η παραγωγικότητα της ομάδας, σε συνδυασμό με την συγκομιδή βαθμών δεν βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα.

Είναι ενδεικτικό το γεγονός, πως ο Δικέφαλος πέτυχε δύο γκολ σε επίσημο αγώνα στο γήπεδό του, για πρώτη φορά μετά από δύο ολόκληρους μήνες!!

Ήταν 25 Αυγούστου όταν ο ΠΑΟΚ είχε υποδεχθεί τον Παναιτωλικό, στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Τότε, επικράτησε με σκορ 2-0, χάρη στα γκολ των Σάστρε (στο 51΄) και Τισουντάλι (στο 79΄).

Από εκείνη την ημέρα ακολούθησαν τρία εντός έδρας ματς για τον Δικέφαλο. Στα οποία οι παίκτες του, δεν σκόραραν. Για την τέταρτη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς σκορ με τον Παναθηναϊκό. Για την έκτη αγωνιστική, ηττήθηκε από τον Άρη με σκορ 1-0. Λίγες ημέρες αργότερα, έχασε και από την Στεάουα με σκορ 1-0 στην Τούμπα.

Το βράδυ της Πέμπτης 24 Οκτωβρίου πέτυχε δύο γκολ με αντίπαλο την Βικτόρια Πλζεν. Τα γκολ των Τισουντάλι και Μπάμπα βοήθησαν τον Δικέφαλο να πάρει τον πρώτο του βαθμό, στο League phase του Europa League.

Στην Τούμπα βέβαια, εξακολουθεί να χάνει βαθμούς. Σε τέσσερα ματς με τις ομάδες που προαναφέραμε, στην Ελλάδα και την Ευρώπη, ο ΠΑΟΚ μετρά δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.