ΠΑΟΚ: Μεϊτέ, Καμαρά, Σβαμπ και ενισχυμένο το κέντρο

Metrosport Team12 Ιουνίου 2024

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Γ.Ζαΐρης

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Όλο το ενδιαφέρον, αυτή την χρονική περίοδο που διανύουμε των φιλάθλων της ομάδας είναι επικεντρωμένο στην ενίσχυση του γκρουπ. Η προοπτική των νέων ομίλων του Champions League δελεάζει και τον πλέον….αδιάφορο οπαδό. Το ζητούμενο αυτή την στιγμή, μετά την παραμονή του Κωνσταντέλια, είναι να παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ ενισχυμένος στην μεσαία γραμμή.


Τα θέματα των Μειτέ και Καμαρά μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Αρκεί να κλείσουν οι δύο παίκτες για να παρουσιαστεί απόλυτα ενισχυμένος ο ΠΑΟΚ σε όλες τις γραμμές. Και το πιο σημαντικό είναι να συμμετέχουν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, προκειμένου και ο Λουτσέσκου να έχει όλους τους διαθέσιμους και ικανούς στο γκρουπ. Και να προετοιμάσει ένα σύνολο ανταγωνιστικό που θα διεκδικήσει. Αυτή είναι η ουσία.

Ασφαλώς και οι εξελίξεις θα τρέξουν με τον επιθετικό, αλλά και με το υπάρχον υλικό, δηλαδή κυρίως τους Μπράντον και Τζίμα και τον Σαμάτα σε θέση ρολίστα, ο ΠΑΟΚ θα επιχειρήσει να ανταποκριθεί στους πρώτους αγώνες. 

Όλα αυτά τα αναφέρουμε, διότι δεν ξέρουμε ποια θα είναι η κατάληξη των διαπραγματεύσεων με τον Μπρεθγουέιτ, που έχει υποχρεώσεις με την Εσπανιόλ, ή προκύψει κάποιος άλλος γκολτζής στο προσκήνιο. Σε αυτές τις περιπτώσεις του κεντρικού επιθετικού, το χρήμα παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο. Αν το διαθέσεις άμεσα, τότε μπορείς να “τρέξεις” κάθε μεταγραφή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.