ΠΑΟΚ: Μεγάλωσε το ασύλληπτο σερί κόντρα στον Παναιτωλικό

Metrosport Team26 Αυγούστου 2024

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού στην Τούμπα το βράδυ της Κυριακής (25/8). Ο Δικέφαλος του Βορρά μεγάλωσε ακόμη περισσότερο το… ασύλληπτο σερί που έχει κόντρα στους Αγρινιώτες.

Οι τρεις βαθμοί ήταν το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ από τον αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό, ωστόσο η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου διεύρυνε το σερί της απέναντι στους Αγρινιώτες. Ο ΠΑΟΚ έφτασε πλέον τις 20 συνεχόμενες νίκες με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Ο Δικέφαλος του Βορρά μετράει 18 νίκες στο πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο Ελλάδας, καθώς την τελευταία φορά που δεν κατάφερε να κερδίσει τον Παναιτωλικό, το ημερολόγιο έδειχνε 22 Νοεμβρίου 2015, όταν οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0) στην Τούμπα.

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι οι Θεσσαλονικείς ξεκίνησαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα με δύο νίκες εντός έδρας.

Παράλληλα, ο Παναιτωλικός την περσινή χρονιά έσπασε ένα αρνητικό σερί, καθώς είχε τρία διαδοχικά παιχνίδια χωρίς να καταφέρει να σκοράρει απέναντι στον ΠΑΟΚ, ενώ δεν έχει βρει δίχτυα στις τέσσερις τελευταίες του επισκέψεις στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.