ΠΑΟΚ: Μεγαλώνει η λίστα, αρχίζει να πιέζει ο χρόνος

Γιώργος Πετρίδης06 Ιουνίου 2024

Σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά το τέλος της σεζόν με την παρουσία του στα playoffs της Stoiximan Basket League και ο ΠΑΟΚ αναζητεί ακόμη το σημείο εκκίνησης του για την επόμενη. Αυτό δεν μπορεί να είναι άλλο από την απόφαση για τον προπονητή που θα αναλάβει να δημιουργήσει μια ομάδα περισσότερο ελκυστική με το παιχνίδι της και ασφαλώς περισσότερο αποτελεσματική σε σύγκριση με εκείνη της περιόδου που πέρασε.

Με αυτό το σκεπτικό ο πρόεδρος της ΚΑΕ Θανάσης Χατζόπουλος και ο τιμ μάνατζερ της, Μιχάλης Γιαννακίδης, θέλουν να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια που έχουν προκειμένου να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή για τον πάγκο του ΠΑΟΚ. Έχουν ήδη συναντηθεί με πολλούς προπονητές, τους έχουν αναλύσει τα δεδομένα, τους έχουν παρουσιάσει τα «θέλω» τους για τον Δικέφαλο της επόμενης σεζόν αλλά προς το παρόν απλά... μεγαλώνει η λίστα των υποψηφίων.

Στους ήδη γνωστούς Γιώργο Λιμνιάτη και Νταμίρ Μουλαομέροβιτς προστίθενται διαρκώς νέα ονόματα, κάτι που δείχνει περισσότερο ότι δεν υπάρχει ακόμη απόφαση αλλά και το ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι στις σκέψεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Ο χρόνος ωστόσο, παρότι μοιάζει αρκετός, αρχίζει και πιέζει. Γιατί όσο καθυστερεί η απόφαση για τον προπονητή, τόσο καθυστερούν και εκείνες για το ελληνικό κυρίως υλικό. Εκεί άλλωστε ο Δικέφαλος «βράζει» στο ίδιο ζουμί με τις περισσότερες ομάδες της Stoiximan Basket League κι ως εκ τούτου, δεν θα πρέπει να χάσει παίκτες απλά και μόνο γιατί θα... αργήσει.

Για την ομάδα της νέας σεζόν υπάρχει μόνο το συμβόλαιο του Μιχάλη Τσαϊρέλη ενώ εκκρεμεί η απόφαση του Βαγγέλη Μαργαρίτη για το αν θα παίξει μία ακόμη χρονιά ή αν θα αποφασίσει να αποσυρθεί. Στο «παλατάκι» είναι δεδομένου ότι επιθυμούν την παραμονή του Έλβαρ Φρίντρικσον που έδειξε ότι μπορεί να ηγηθεί της ομάδας και της νέας σεζόν, έχοντας κάνει τη σχετική προεργασία όμως όλα θα αρχίσουν να κινούνται μετά την πρόσληψη προπονητή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.