ΠΑΟΚ: Με Τάισον και Κοτάρσκι ενόψει Ολυμπιακού, εκτός ο Βιεϊρίνια

Metrosport Team03 Νοεμβρίου 2023

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (5/11, 19:30, Live Metropolis 95.5 - Metrosport.gr), με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να βλέπει τον Τάισον και τον Κοτάρσκι να συμμετέχουν στη σημερινή προπόνηση της ομάδας, ενώ εκτός έμεινε ο Βιεϊρίνια λόγω μυϊκών ενοχλήσεων.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο παιχνίδι στην έδρα του Ολυμπιακού φτάνει στο τέλος της και το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου δουλεύει στις τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου να είναι πανέτοιμο για τη σπουδαία μάχη.

Για μια ακόμα μέρα στη Νέα Μεσημβρία, η τακτική βρέθηκε σε πρώτο πλάνο. Οι παίκτες ξεκίνησαν το πρόγραμμα τους με κάποιες ασκήσεις φυσικής κατάστασης και μερικά παιχνίδια κατοχής, ακολούθησε ένα σετ ασκήσεων πάνω στο τακτικό κομμάτι, ενώ στο φινάλε διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

Οι Κοτάρσκι και Τάισον προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα, ο Φιλίπε Σoάρες έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Αντρέ Βιεϊρίνια δούλεψε στο γυμναστήριο και την πισίνα. Το Σάββατο (04.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.