ΠΑΟΚ: Με πολλές αλλαγές η ενδεκάδα που επέλεξε ο Λουτσέσκου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Πέτρος Χαριζακλής20 Αυγούστου 2023

Ο ΠΑΟΚ κάνει πρεμιέρα στην Τούμπα για το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, τρεις ημέρες μετά την σπουδαία πρόκριση επί της Χάιντουκ Σπλιτ στο Κόνφερενς Λιγκ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προσανατολίστηκε σε αλλαγές αναγκαστικές και μη, ενόψει και του προσεχούς αγώνα με την Χαρτς την ερχόμενη Πέμπτη.

Κάτω από τα δοκάρια βρίσκεται ο Κοτάρσκι, με τον Βιεϊρίνια στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Σάστρε να επιστρέφει στην αποστολή. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα παίξει ο Ράφα Σοάρες παρότι ο Μπάμπα δεν χρειάζεται να προφυλαχτεί ενόψει Χαρτς, καθώς στο πρώτο ματς είναι τιμωρημένος. 

Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Έκονγκ και Μιχαηλίδης, με τον Ελληνα αμυντικό να επιστρέφει σε βασική ενδεκάδα μετά από 1,5 χρόνο. Αυτό σημαίνει πως ο Κουλιεράκης θα πάρει ανάσες καθώς έμεινε εκτός αποστολής.

Στη μεσαία γραμμή μετά τους τραυματισμούς του Τσιγγάρα και του Φιλίπε Σοάρες, ο Οζντόεφ θα πάρει το βάπτισμα του πυρός στη βασική ενδεκάδα στο πλάι του Σβαμπ.

Μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο βρίσκεται ο Μουργκ, με τον Αντρίγια Ζίφκοβιτς στο δεξί φτερό της επίθεσης. Στο άλλο άκρο (αριστερό) θα είναι ο Τάισον, καθώς ο Λουτσέσκου άφησε εκτός αποστολής τον Νάρεϊ. Αιχμή του δόρατος για τους «ασπρόμαυρους» είναι ο Μπράντον.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.