ΠΑΟΚ: Εκτός προπόνησης ο Σάστρε - Με τον Μουργκ ως δεκάρι η δοκιμή του Λουτσέσκου

Metrosport Team07 Ιουλίου 2023

Σε εξέλιξη είναι η απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία. Εκτός προγράμματος έχει τεθεί ο Σάστρε με διάστρεμμα και ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σε 3-4 ημέρες, όπως και ο Νάρεϊ για προληπτικούς λόγους. 

Εκτέλεση πέναλτι από Λουτσέσκου

Πέναλτι του Λουτσέσκου στον Τσιόπτση

Στο πρόγραμμα δεν συμμετέχει ούτε ο Φιλίπε, ο οποίος συνεχίζει με ατομικό.

Η πρώτη ενδεκάδα που δοκίμασε ο Λουτσέσκου ενόψει του φιλικού με την Γκόου Αχέντ αποτελείται από τους εξής παίκτες: Ζίβκοβιτς, Λύρατζη, Ράφα, Εκόνγκ, Νάσμπεργκ, Αουγκούστο, Τσιγγάρα, Μουργκ, Αντρίγια, Τάισον, Μπράντον. Ο Μουργκ έχει πάρει θέση ως δεκάρι και ο Τάισον αριστερά.

Η δεύτερη ενδεκάδα που δοκίμασε ο Λουτσέσκου: Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Τσαούσης, Μιχαηλίδης, Κουλιεράκης, Σβαμπ, Γιαξής, Κωνσταντέλιας, Τζίμας, Βρακάς, Γκορτντεζιάνι. Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα δεν δοκιμάζεται ο Κανίς.

Κουλιεράκης παίζει ως δεξί στοπερ, ο Τζίμας ως δεξί εξτρέμ και ο Βρακάς παίρνει θέση αριστερά.

Λίγο πριν το τέλος της προπόνησης χτύπησαν πέναλτι οι Κωνσταντέλιας, Εκόνγκ, Γκορντεζιάνι και Λουτσέσκου. Σε ένα πέναλτι του Εκονγκ η μπάλα χτύπησε οριζόντιο δοκάρι και έδαφος, ο έμπειρος στόπερ φώναζε μπήκε, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, όμως, διαφωνούσε. Και ο Εκονγκ ρώτησε τους δημοσιογράφους που τραβούσαν με το κινητό αν έσκασε μεσα από τη γραμμή και του απάντησαν «ναι». Ο Ρουμάνος κόουτς το δέχθηκε παρά την αρχική διστακτικότητά του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.