ΠΑΟΚ: Με Κόλεϊ στην Λειβαδιά

Γιώργος Ζαΐρης04 Οκτωβρίου 2024

Η επόμενη μέρα της ήττας από την Στεάουα είχε μια καλή είδηση, αφού ο Κόλεϊ έβγαλε το πρόγραμμα και αναμένεται να ταξιδέψει αύριο (5/10) στην Λειβαδιά και προφανώς θα αγωνιστεί βασικός. 

Αντίθετα τόσο ο Μπράντον Τόμας, όσο και ο Τσιφτσής θα είναι εκτός αφού και σήμερα συνέχισαν με ατομικό και θεραπεία αντίστοιχα. 

Το δελτίο Τύπου της προπόνησης:  «Για μια ακόμα φορά έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Για μια ακόμα φορά ήταν κυρίαρχος στο γήπεδο. Για μια ακόμα φορά όμως έφυγε από το γήπεδο με άδεια χέρια. 


Η λύση είναι μία κι άπαντες τη γνωρίζουν: η νίκη στο επόμενο παιχνίδι. Με αυτό στο μυαλό όλων ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής (04.10) η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό. 

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα στο παιχνίδι με την FCSB έμειναν στην πισίνα και το γυμναστήριο για αποθεραπεία κι αποκατάσταση. Οι υπόλοιποι δούλεψαν στο τακτικό κομμάτι κι έπαιξαν δίτερμα, σε υψηλό τέμπο. Ο Ομάρ Κόλεϊ έβγαλε όλο το κανονικό πρόγραμμα, ο Μπράντον Τόμας έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Αντώνης Τσιφτσής υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Το Σάββατο (05.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 και το απόγευμα θα ταξιδέψει για Λιβαδειά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.