ΠΑΟΚ: Με απουσίες, αλλά και υψηλή ένταση η προπόνηση

Metrosport Team11 Οκτωβρίου 2024

Με απουσίες, όπως είναι λογικό λόγω υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, συνέχισε την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚΣτην προπόνηση της Παρασκευής (11/10) η ένταση ήταν υψηλή για τους ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Δικέφαλο του Βορρά να δουλεύει σε φυσική κατάσταση και τακτική.

Στο κομμάτι της τακτικής μέσω ασκήσεων και της φυσικής κατάστασης συνεχίζει να δουλεύει ο ΠΑΟΚ στην προετοιμασία του για τη συνέχεια της σεζόν και πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Το πρωί της Παρασκευής (11/10) με αρκετούς απόντες οι ασπρόμαυροι συνέχισαν με υψηλής έντασης προπόνηση, σύμφωνα με το σχετικό report της ΠΑΕ: «Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής και στη συνέχεια ακολούθησε δουλειά στο τακτικό κομμάτι μέσα από διάφορες ασκήσεις.

Στο τελευταίο κομμάτι οι παίκτες έπαιξαν παιχνίδια σε μικρό χώρο, υψηλής έντασης. Οι Αντώνης Τσιφτσής και Μπάμπα υποβλήθηκαν σε θεραπεία, όπως κι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ενώ οι Γιόνι Όττο και Μπράντον Τόμας έκαναν ατομικό στο γήπεδο. Το Σάββατο (12.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.