ΠΑΟΚ: Ματς «do or die»

Γιώργος Ζαΐρης05 Νοεμβρίου 2023

Μια ματιά στον βαθμολογικό πίνακα και ειδικά μετά τη χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού επί της Λαμίας, αρκεί για να γίνει σαφές πόσο σημαντικό είναι το σημερινό ματς του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης (19:30 Metropolis 95.5).

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο (αφού έτσι αποφάσισε και η ΕΠΟ) ο Δικέφαλος καλείται απέναντι στον Ολυμπιακό να πάρει αποτέλεσμα για να μην μείνει από την 10η αγωνιστική μακριά από την κορυφή και επιτρέψει στην… εσωστρέφεια να απλωθεί πάνω από την Τούμπα. Παίκτες και Λουτσέσκου (σχετικό ρεπορτάζ στη σελίδα 24) περιμένουν τον σημερινό αγώνα για να αποδείξουν πως η εμφάνιση-φάντασμα της περασμένης Δευτέρας ανήκει στο παρελθόν και μπορούν να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο τα στοιχεία που για παράδειγμα στο Conference τους έχουν επιτρέψει να κάνουν αλάνθαστη πορεία.

Η απουσία του Σαμάτα αλλά και του Βιεϊρίνια που έμειναν στη Θεσσαλονίκη προφανώς και θα φέρει αλλαγές στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, κάτι όμως που ο Λουτσέσκου έτσι κι αλλιώς είχε αποφασίσει να κάνει μετά τα όσα είδε ή και δεν είδε στο ματς με την ΑΕΚ. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κοτάρσκι, ενώ στα δεξιά της άμυνας ο Κεντζιόρα που δεν έπαιξε απέναντι στην ΑΕΚ αναμένεται να πάρει τη θέση του Σάστρε.

Ο Εκόνγκ με τον Κουλιεράκη θα είναι στο κέντρο της άμυνας με τον Μπάμπα στα αριστερά. Ο Μεϊτέ διατηρεί τη θέση του στο κέντρο αλλά δεν αποκλείεται ένας εκ των Σβαμπ-Τσιγγάρα να πάρει τη θέση του Οζντόεφ. Ο μοναδικός παίκτης που διασώθηκε στην ΟPAP ARENA, δηλαδή ο Κωνσταντέλιας, θα είναι πίσω από τον Μπράντον Τόμας, ενώ ο Ζίβκοβιτς με τον τον Τάισον θα είναι στα άκρα.

Ωτίτιδα ο Σαμάτα, στα πιτς ο Αντρέ

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε χθες στην προπόνηση με τον Αλί Σαμάτα να μένει εκτός λόγω ωτίτιδας, ενώ και ο Αντρέ Βιεϊρίνια δεν μπόρεσε να μπει στο πρόγραμμα και έτσι έμεινε στη Θεσσαλονίκη. Το ίδιο συνέβη με τον Νάσμπεργκ (βασικός στο ματς με την ΑΕΚ) και ο Μάρκος Αντόνιο θα πρέπει να περιμένει μερικές μέρες ακόμη για να «μπει» στην αποστολή. Για ένα ακόμη ματς έμεινε εκτός ο Λευτέρης Λύρατζης, ενώ ο Βρακάς αγωνίστηκε χθες με τον ΠΑΟΚ Β’ και ήταν εξαιρετικός.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.