ΠΑΟΚ Mateco: Σκορ και θέαμα κόντρα στην TFT Σκοπίων (109-70)

Metrosport Team28 Αυγούστου 2024

Μετά τα δύο πρώτα φιλικά με τη Βαλτσέα και τις άνετες νίκες, ο ΠΑΟΚ συνέχισε ανάλογα και σήμερα, με την TFT Σκοπίων

Η ομάδα του Μάσιμο Καντσελιέρι, στο πρώτο ανοικτό φιλικό, έδειξε αρκετά από τα στοιχεία που προσπαθεί να περάσει ο Ιταλός τεχνικός, αν και ακόμα έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της. 

Προτεραιότητα σε επιθέσεις στα πρώτα δευτερόλεπτα, μεγάλη διάθεση από τους περισσότερους στην άμυνα, με χέρια στη μπάλα, έλεγχος των ριμπάουντ, αλλά και προφανώς, διάφορα θέματα σε συνεργασίας σε άμυνα και επίθεση. Αρκετά από αυτά διορθώθηκαν στο δεύτερο μέρος, ωστόσο και η δυναμικότητα του αντιπάλου δεν ήταν μεγάλη.

Ο βασικός σέντερ (Άπσον) έλειψε και πάλι, λόγω μιας διάτασης που τον ταλαιπωρεί τα τελευταία 24ωρα, αλλά ο Φόρεστερ με 17 πόντους ήταν και πάλι σε αυτούς που ξεχώρισαν, ο Χέντερσον έκανε επίσης καλό παιχνίδι, με 16 πόντους (4 τρίποντα), ενώ διψήφιος ήταν επίσης και ο Παπαδάκης, με 13 πόντους και τρία εύστοχα σουτ τριών πόντων, καθώς και ο Ιατρίδης (11π). Μπάρτλεϊ και Ρέινολντς ήταν σε μέτρια μέρα στην περιφέρεια, ενώ ο νεαρός Λέφας, πήρε και πάλι χρόνο συμμετοχής, τελειώνοντας το παιχνίδι με 7 πόντους.

Τα πιο σημαντικά συμπεράσματα, θα βγουν στα φιλικά που ακολουθούν, με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει το Σάββατο εκτός έδρας το Μαρούσι και την Κυριακή το Λαύριο, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί το τουρνουά στην Ιταλία, με Σάσαρι, Γκραν Κανάρια και Βίρτους Μπολόνια.

Δεκάλεπτα: 29-14, 52-42, 84-61, 109-70

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.