ΠΑΟΚ: Ασφαλέστερα συμπεράσματα στο τουρνουά της Κάλιαρι

Metrosport Team05 Σεπτεμβρίου 2024

Έτοιμοι να επισκεφτούν την πατρίδα του προπονητή τους, Μάσιμο Καντσελιέρι, είναι οι μπασκετμπολίστες του ΠΑΟΚ, προκειμένου να συμμετέχουν σε τουρνουά της Κάλιαρι. Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την έναρξη της σεζόν 2024-2025, ταξίδεψε σήμερα για την Ιταλία, εκεί όπου θα δώσει δύο φιλικά.

Μέχρι στιγμής, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει αντιμετωπίσει σε φιλικούς αγώνες τη Βαλτσέα (2 φορές), την TFT Σκοπίων, το Μαρούσι και το Λαύριο, μετρώντας τέσσερις νίκες και μία ήττα. Στο πρόγραμμά του πλέον έπονται δύο ακόμη παιχνίδια προετοιμασίας και δοκιμών του ρόστερ, αυτή τη φορά στην Ιταλία.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ mateco θα συμμετάσχει στο δυνατό φιλικό τουρνουά της Κάλιαρι, όπου θα έρθει αρχικά αντιμέτωπος με τη Σάσαρι (6/9) και στη συνέχεια με μία εκ των Γκραν Κανάρια και Βίρτους Μπολόνια (7/9). Οι αναμετρήσεις αυτές θα διεξαχθούν στο Pala Pirastu της Κάλιαρι, ενώ πιθανότατα θα υπάρχει μετάδοση των αγώνων μέσω live streaming.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ mateco και στη διάθεση του κόουτς Massimo Cancellieri είναι οι καλαθοσφαιριστές: Cedric Henderson Jr., Devonte Upson, Jake Forrester, Κωνσταντίνος Ιατρίδης, Νίκος Περσίδης, Δημήτρης Κατσίβελης, Θοδωρής Σκουλαριώτης, Κωνσταντίνος Παπαδάκης, Frank Bartley, Shavar Reynolds Jr. και Rocky Kreuser.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων του τουρνουά που θα γίνει στην πόλη του Κάλιαρι είναι (Ώρες Ελλάδας)…

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024

19:30, Dinamo Sassari – PAOK mateco

22:00, Virtus Bologna – CB Gran Canaria

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

19:30, Μικρός Τελικός (Θέσεις 3-4)

22:00, Μεγάλης Τελικός (Θέσεις 1-2)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.