ΠΑΟΚ-Μάρκος Αντόνιο: «Υποχώρησε η Λάτσιο, απομένουν λεπτομέρειες»

Metrosport Team28 Αυγούστου 2023

Η μεταγραφή του Μάρκος Αντόνιο από τη Λάτσιο στον ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελική της ευθεία καθώς δημοσίευμα από την Ιταλία αναφέρει ότι η ομάδα της Ρώμης υποχώρησε στο θέμα της υποχρεωτικής οψιόν αγοράς.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Lalaziosiamonoi, η Λάτσιο προσπάθησε να βάλει υποχρεωτική οψιόν αγοράς στη μετακίνηση του Βραζιλιάνου στον Δικέφαλο.

Ωστόσο οι Ιταλοί αναφέρουν ότι τελικά επικράτησαν τα «θέλω» του ΠΑΟΚ, οι «λάτσιάλι» υποχώρησαν και το deal βαίνει προς την ολοκλήρωσή του.

Η ιταλική ομάδα τα βρήκε με τον Δικέφαλο για να δανεισμό του 23χρονου χαφ με προαιρετική οψιόν αγοράς ύψους 6.500.000 ευρώ το επόμενο καλοκαίρι και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο Μάρκος Αντόνιο βρίσκεται πολύ κοντά στην μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Αυτή την ώρα καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τη μετακίνησή του στον ελληνική ομάδα. Ο σύλλογος που τον ήθελε περισσότερο από τους άλλους τελικά κέρδισε...

Η συμφωνία με τη Λάτσιο βρέθηκε υπό καθεστώς δανεισμού με οψιόν αγοράς για 6.500.000 ευρώ. Ο Λοτίτο (σ.σ πρόεδρος της Λάτσιο) προσπάθησε με κάθε τρόπο να επιβάλλει την υποχρεωτική οψιόν αλλά οι Έλληνες ύψωσαν τείχος και κατάφεραν να διατηρήσουν την προαιρετική ρήτρα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.