ΠΑΟΚ μαγεία, με απόδοση Champions League, τρελαίνει τους οπαδούς του

Γιώργος Καστάνης23 Ιανουαρίου 2023

Ασύλληπτη εμφάνιση του Δικεφάλου στην Λεωφόρο, εμφατική νίκη επί του πρωτοπόρου σε επίπεδο Champions League και απόδειξη πως αυτή η ομάδα είναι ικανή να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα στις 17 εναπομείναντες αγωνιστικές του θεσμού.

Έχει αλήθεια κανείς αμφιβολία πως αυτός ο ΠΑΟΚ δεν αξίζει να διεκδικήσει; Δεν είναι μόνο η τριάρα στην Λεωφόρο, δεν είναι μόνο η εμφατική νίκη, τα δύο δοκάρια του Ολιβέιρα, οι μεγάλες χαμένες ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου, αλλά η συνολική εικόνα που μάγεψε, απογείωσε, τρέλανε τους εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς του.

Δεν μπορεί να γίνει καμία απολύτως κριτική για το τελικό αποτέλεσμα και την άνετη επικράτηση του Δικεφάλου. Ολοι οι παίκτες διακρίθηκαν, κανείς δεν υστέρησε, όλοι αποδείχθηκαν αντάξιοι των περιστάσεων και δίκαια οδήγησαν τον ΠΑΟΚ σε μία νέα λαμπρή νίκη. Αυτή την φορά στην έδρα του αντιπάλου. Και με κόντρα την διαιτησία. Ο Λευκορώσος τα έκανε μούσκεμα στον πειθαρχικό έλεγχο, χάρισε κάρτες στους παίκτες του Παναθηναϊκού και δικαίως διαμαρτύρεται ο Δικέφαλος για συγκεκριμένες φάσεις.

Η διαφορά πλέον μειώθηκε στους έξι βαθμούς από την πρώτη θέση, είναι ξεκάθαρα μέσα στο παιχνίδι του τίτλου, αποδιοργάνωσε τον Παναθηναϊκό, και έστειλε μηνύματα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό για την συνέχεια σε Πρωτάθλημα και φυσικά στο Κύπελλο. Εκεί όπου έχει τον πρώτο λόγο επί του Παναθηναϊκού μετά το 2-0 της Τούμπας και χρειάζεται να κάνει μία σωστή διαχείριση για να εξασφαλίσει την πρόκριση στα ημιτελικά.

Ο ΠΑΟΚ έκανε επίδειξη δύναμης, χάθηκε η μπάλα ειδικά στο ματς της Λεωφόρου, ήταν ανώτερος, ισοπέδωσε τον Παναθηναϊκό και έδειξε πως είναι η καλύτερη ομάδα αυτή την χρονική περίοδο. Μπήκε δυνατά στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος και πλέον όλα είναι ανοιχτά. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους ανεξαιρέτως. Οι οποίοι έχουν την ευθύνη, να συνεχίσουν την εξαιρετική πορεία των τελευταίων μηνών και να δικαιώσουν τις προσδοκίες όλων των φιλάθλων.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.