ΠΑΟΚ: Κρίσιμες επαφές για Μπρέθγουέιτ, Μεϊτέ και Ετζούκε

Γιώργος Καστάνης09 Ιουνίου 2024

Από αύριο αναμένεται να τρέξουν και οι τελικές συζητήσεις για παίκτες που βρίσκονται στο στόχαστρο της ομάδας, με τον Δικέφαλο του Βορρά να έχει ανοικτά «μέτωπα».

Για τον Μεϊτέ, όπως είχε ενημερώσει ο ΠΑΟΚ, υπήρξε συμφωνία με την Μπενφίκα για το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου ο Δικέφαλος να έχει τα δικαιώματά του. Απομένει η τελική συμφωνία με τον Μειτέ για τριετές συμβόλαιο.

Ακόμη υπάρχουν επαφές με τον Δανό γκολτζή Μπρέθγουέιτ, της Εσπανιόλ. Παίζει σήμερα 9 Ιουνίου καθώς και στις 13 Ιουνίου με αντίπαλο την Χιχόν. Αν προκριθεί η Εσπανιόλ τότε θα παίξει τελικούς ανόδου στις 16 και στις 23 Ιουνίου. Δηλαδή μπορεί να παίζει μέχρι τις 23 Ιουνίου, ενώ ο ΠΑΟΚ ξεκινά προετοιμασία στις 20. Όμως αυτό το πρόβλημα μπορεί να ξεπεραστεί, με λίγες ημέρες άδεια για τον παίκτη, εφόσον ο Δικέφαλος τον πείσει να έρθει στην Τούμπα.

Ακόμη από την ομάδα έχουν προχωρήσει επαφές με τον 26χρονο Νιγηριανό εξτρεμ Ετζούκε (όπως έγραψε χθες η Metrosport και το Metrosport.gr) που μένει ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στα τέλη Ιουνίου. Ο ΠΑΟΚ τον ήθελε και πέρυσι, αλλά τότε οι Ρώσοι είχαν αυξημένες απαιτήσεις. Τώρα ο Ετζούκε είναι ελεύθερος. Τον θέλει και η Σεβίλλη, όμως ο ΠΑΟΚ επιμένει και του δίνει τριετές συμβόλαιο με 1,5 εκατ. ευρώ απολαβές.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.