ΠΑΟΚ-Κωνσταντίνος Κουλιεράκης: Συναισθηματικά φορτισμένος στην τελευταία προπόνηση

Γιώργος Καστάνης27 Αυγούστου 2024

Η σκέψη του θα βρίσκεται συνέχεια στον ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός ότι θα “σαλπάρει” για νέες πολιτείες.

Συναισθηματικά φορτισμένος ήταν ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης καθώς το πρωί της Τρίτης, συμμετείχε στην τελευταία ομαδική προπόνηση του ΠΑΟΚ με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Δικαιολογημένα η συγκίνησή του ήταν έντονη, καθώς μετά από αρκετά χρόνια στον Δικέφαλο, πλέον θα αγωνιστεί στο γερμανικό Πρωτάθλημα.

Ο Κουλιεράκης άκουσε τις ευχές των παικτών του Πρωταθλητή και των εκπροσώπων της τεχνικής ηγεσίας, για να πετύχει στην Bundesliga με τη Βόλφσμπουργκ. Οι ευχές θα τον συνοδεύουν, ενώ θα διατηρήσει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με όλους τους πρώην πλέον συμπαίκτες του. Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ εισέπραξε το ποσό των 12 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ θα πάρει και άλλα τρία εκατομμύρια σε μορφή μπόνους. Παράλληλα θα διατηρήσει και ποσοστό μεταπώλησης, της τάξεως του 20%.

Ο Κουλιεράκης (οι απολαβές του οποίου εκτοξεύτηκαν) θα ταξιδέψει στην Γερμανία, μετά την επιστροφή της αποστολής του ΠΑΟΚ από την Ιρλανδία. Στόχος είναι να ρυθμίσει τα τελευταία διαδικαστικά θέματα που αφορούν και την διαμονή του.

Αμέσως μετά, θα ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, αφού εκλήθη από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τα δύο παιχνίδια του Nations League, όπου η Εθνική θα αντιμετωπίσει την Φινλανδία και την Ιρλανδία το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.