ΠΑΟΚ: Κοίταξε και τον Χάτεμπουρ της Αταλάντα

Metrosport Team01 Δεκεμβρίου 2023

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση δεξιού μπακ για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και κοίταξε και την περίπτωση του Χανς Χάτεμπουρ της Αταλάντα προτού κλίνει προς αυτήν του Ουίλιαμ.

Ο Ολλανδός διεθνής μπακ της ιταλικής ομάδας έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και η περίπτωσή του είναι πιο δύσκολη από του Βραζιλιάνου.

Ο 29χρονος αμυντικός αγωνίζεται στην ομάδα του Μπέργκαμο από τον Ιανουάριο του 2017 έχοντας συνολικά 222 συμμετοχές με 12 γκολ και 21 ασίστ. Την περασμένη σεζόν, τον Φεβρουάριο, είχε έναν τραυματισμό που τον άφησε εκτός για μεγάλο διάστημα. Επέστρεψε τον Σεπτέμβριο αλλά έχασε τη θέση του βασικού. Στο χθεσινό παιχνίδι με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας (1-1) ο Χάτεμπουρ έπαιξε βασικός καθώς ήταν τραυματίας ο βασικός δεξιός μπακ των «μπεργκαμάσκι».

Ο Χάτεμπουρ ψάχνεται να φύγει από την Αταλάντα και ο ΠΑΟΚ εξέτασε την περίπτωσή του.

Πάντως πιο ψηλά στο «κάδρο» παραμένει ο Ουίλιαμ που έκανε εξαιρετική σεζόν με την Κρουζέιρο και η περίπτωσή του είναι πιο βατή για τον ΠΑΟΚ ο οποίος είχε ανοιχτή γραμμή μαζί του από την περίοδο που ήταν αθλητικός διευθυντής ο Όλαφ Ρέμπε και ο Βραζιλιάνος αγωνιζόνταν στη Βόλφσμπουργκ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.