ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ-Κιριάτ Γκατ 2-1 Ένα βήμα πριν το Champions League οι γυναίκες

Metrosport Team04 Σεπτεμβρίου 2024

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με γκολάρα της Κοσκερίδου, ισοφαρίστηκε με πέναλτι στο 80' αλλά η Χέλμβαλ με σπουδαίο τέρμα στην παράταση έδωσε στον Δικέφαλο την πρόκριση στον τελικό του ομίλου της πρώτης προκριματικής φάσης του Champions League και περιμένει Πογκόν ή Σερβέτ.

Η εξέλιξη του ματς


Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν αναγνωριστικό για τις δύο ομάδες, χωρίς κάποια φάση, Στο 12ο λεπτό ο ΠΑΟΚ έφυγε στην κόντρα με την Αντράντε να βγάζει σε θέση βολής τη Χέλμβαλ και την επιθετικό από την Σουηδία να σταματιέται από την Ρουμπίν.
Από εκεί και έπειτα η Κιριάτ πήρε τα ηνία και έχασε σπουδαίες ευκαιρίες με την Σαντρίνια στο 19' που σημάδεψε το δοκάρι, την Γόρκου που ανάγκασε τη Νόιχαους στο 22' σε δύσκολη επέμβαση αλλά και το νέο δοκάρι της 40 ξανά με την Σαντρίνια. Κάπως έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια με 0-0.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ο ΠΑΟΚ βρήκε γκολ. Η Κοσκερίδου έκανε τρομερή ενέργεια και με ένα εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 60' η Βλασσόπουλος πάτησε επικίνδυνα περιοχή, αλλά το γύρισμά της δεν έφτασε στην Χέλμβαλ. Στο επόμενο διάστημα δεν υπήρχαν φάσεις, μέχρι να φτάσουμε στο 80'.

Με κόντρες εντός περιοχής η Κιριάτ κέρδισε πέναλτι και η Σάντος ευστόχησε για το 1-1, που έφερε το ματς στα ίσα. Μάλιστα, οι Ισραηλινοί έχασαν μεγάλη ευκαιρία να... κλέψουν το ματς στο τέλος, με τη Νοιχάους να σταματάει εντός περιοχής την Χελένα και το ματς να οδηγείται στην παράταση.

Στην παράταση ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πολύ δυνατά και έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες με την Χέλμβαλ για να βρει το 2-1. Αυτό, τελικά ήρθε στο 112' με την επιθετικό από την Σουηδία να ευνοείται από τις κόντρες στην περιοχή της Κιριάτ και με ωραίο τελείωμα να σημειώνει το 2-1 για τον Δικέφαλο, ένα γκολ που έψαχναν οι ασπρόμαυρες πολύ από την αρχή της παράτασης.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Δικέφαλος διαχειρίστηκε άψογα το υπέρ του σκορ και στο φινάλε της παράτασης πήρε την πρόκριση με τελικό σκορ 2-1!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.