ΠΑΟΚ: Κινείται σε ρυθμούς… δεύτερου προκριματικού του CHL

Metrosport Team08 Ιουλίου 2024

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ

Στην δεύτερη και πιο σημαντική πλέον εβδομάδα προετοιμασίας στην Ολλανδία μπήκαν από το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Πλέον η ομάδα είναι σε διαδικασία… μονταρίσματος για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς στις 24 Ιουλίου.

 Αν μάλιστα την Τετάρτη στις 22:00 η Μπάνια Λουκα καταφέρει να πάρει ένα ισχυρό προβάδισμα απέναντι στην Εγκνάτια στον πρώτο αγώνα του πρώτου προκριματικού γύρου του CHL, ίσως (όχι τυπικά αλλά ουσιαστικά) ο ΠΑΟΚ να γνωρίζει και ποια ομάδα πρέπει να αποκλείσει στον τρίτο προκριματικό και να μην περιμένει το δεύτερο ματς που θα γίνει στις 16 Ιουλίου στην Αλβανία. 

Σε κάθε περίπτωση, ο ΠΑΟΚ πλέον θα ανεβάσει στροφές και στα φιλικά θα δοθεί περισσότερος χρόνος συμμετοχής σε ενδεκάδα. 

Για αυτό άλλωστε και την προσεχή Τετάρτη στο προπονητικό κέντρο της ομάδας όπου θα διεξαχθεί το φιλικό με την Γκενκ, αυτό θα έχει δυο ημίχρονα από 60 λεπτά το καθένα. 

Και το Σάββατο (8/7), ο ΠΑΟΚ θα παίξει στο ίδιο γήπεδο με τη Σεν Ζιλουάζ και το απόγευμα της ίδιας ημέρας δεύτερο φιλικό τεστ απέναντι στη Φίτεσε. 

Και δεν αποκλείεται σε ένα από τα δυο αυτά φιλικά να δούμε και ενδεκάδα που κατά πολύ θα «πλησιάζει» αυτήν που θα παρατάξει ο Λουτσέσκου στο πρώτο επίσημο ματς. 

Αλλωστε δεν μπορεί να υπολογίζεται για αυτόν τον πρώτο επίσημο αγώνα ο Ζίβκοβιτς αφού θα αρχίσει προπονήσεις επί ελληνικού εδάφους, μια εβδομάδα πριν το ματς της Τούμπας.

Κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης της Δευτέρας (8/7), μάλιστα, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας πήρε μέρος του προγράμματος αφού ολοκλήρωσε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που τον κράτησε εκτός για λίγες μέρες και προφανώς θα προλάβει να παίξει σε κάποιο ή κάποια από τα φιλικά. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.