ΠΑΟΚ: Κίνδυνος για τους «4», το βάρος στον γκολτζή

Metrosport Team27 Ιουνίου 2023

Των Πετρωτού – Ζαϊρη

Εδώ και μέρες η «Μ» και το Metrosport.gr έχουν προειδοποιήσει για τον κίνδυνο ο ΠΑΟΚ να πάει στο Τέχελεν της Ολλανδίας για το βασικό στάδιο προετοιμασίας, χωρίς να έχει εκπληρωθεί μία βασική επιθυμία του Ραζβάν Λουτσέσκου να έχουν ενταχθεί στο ρόστερ τέσσερις πρωτοκλασάτοι παίκτες, στις θέσεις του φορ, του εξτρέμ, του κέντρου και του αριστερού μπακ.

Πλέον, οι πληροφορίες που έρχονται για την πορεία των διαπραγματεύσεων αναφέρουν ότι αυτός ο κίνδυνος συγκεντρώνει πολύ μεγάλες πιθανότητες, καθώς παρουσιάζονται πολλά εμπόδια. Σε κάθε μία από τις περιπτώσεις εμφανίζονται εμπόδια\ ή αλλαγή στάσης.

Για παράδειγμα, στην υπόθεση Μισιντζάν. Ενώ αρχικά δεν ήταν πρώτη επιλογή, στην συνέχεια βρέθηκε στο προσκήνιο και όταν άρχισαν να ξεπερνιούνται κάποια εμπόδια στο οικονομικό, τότε ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να μην κάνει την κίνηση. 

Υπάρχουν δεύτερες σκέψεις, λένε από την ΠΑΕ γιατί στην καριέρα του έχει και κάποια αρνητικά σημεία, όπως για παράδειγμα ένα καυγάς με ηλικιωμένο για ένα ρατσιστικό σχόλιο του τελευταίου που έφερε την καταδίκη του Ολλανδού παίκτη στα δικαστήρια. Βέβαια, αυτό δεν ήταν κάτι άγνωστο, οπότε μάλλον το στοιχείο που δημιουργεί τους ενδοιασμούς είναι τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του και το κατά πόσο μπορεί να είναι παίκτης που θα κάνει την διαφορά.

Ο Μπάμπα και ο Ντάλμπερτ

Σε ό,τι έχει να κάνει με την υπόθεση του αριστερού μπακ, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει μιλήσει με τον Ραχμάν Μπάμπα και εκφράστηκε η κοινή επιθυμία για συνεργασία, ακόμη δεν έχει υπάρξει εξέλιξη γιατί ο παίκτης δεν έχει μείνει ελεύθερος από την Τσέλσι. Την ίδια ώρα καμία εξέλιξη δεν υπάρχει και στην υπόθεση Ντάλμπερτ, καθώς ο Βραζιλιάνος πρώην άσος της Ιντερ μελετά προτάσεις από την πατρίδα του, την Γερμανία και χθεσινοβραδινές φήμες υποστηρίζουν και από άλλη ελληνική ομάδα.

Όλα για τον φορ, θα κλείσει όμως;

Επειδή, πλέον, δεν μπορεί να πάει ταυτόχρονα για τέσσερις μεταγραφές άμεσα ο ΠΑΟΚ, πλέον εστιάζει στην υπόθεση του επιθετικού που είναι… η υποχρεωτική μεταγραφή βάσει των «θέλω» του Λουττσέσκου. Ο ΠΑΟΚ έχει μόνο έναν έμπειρο επιθετικό τον Μπράντον και δεν γίνεται να πάει για προετοιμασία μόνο με πιτσιρικάδες της β ομάδας, ενώ έχει και τον Τζίμα στην εθνική U19. Γι’ αυτό και όλο το βάρος πέφτει σε αυτή την υπόθεση με στόχο να βρει τον παίκτη που θα κληθεί να έχει τον ρόλο του βασικού φορ. Του γκολτζή γύρω από τον οποίο θα στηθεί το επιθετικό παιχνίδι της ομάδας. Οι άνθρωποι της ομάδας έλεγαν χθες ότι προσπαθούν να προχωρήσουν την διαπραγμάτευση, ενώ δεν ήταν ξεκάθαρο αν έχει κλείσει οριστικά το κεφάλαιο Γκαμπιαντίνι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.