ΠΑΟΚ: «Κατέθεσε πρόταση για τον Αρμίν Γκίγκοβιτς»-Ποιος είναι

Metrosport Team11 Ιουλίου 2024

Δημοσίευμα της «tipsbladet», από τη Δανία, αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ, όχι μόνο ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 22χρονου Βόσνιου χαφ, Αρμίν Γκίγκοβιτς, αλλά «κατέθεσε και πρόταση για την απόκτησή του».
Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής μετά από μια σεζόν στη Μίντιλαντ, όπου κατέγραψε 53 συμμετοχές με ένα γκολ και τρεις ασίστ, κατακτώντας το πρωτάθλημα Δανίας, επέστρεψε στη Ροστόφ που κατέχει τα δικαιώματά του.
Ωστόσο, δεν είναι διατεθειμένος να μείνει εκεί, αφού όπως αναφέρουν οι Δανοί, ο Γκίγκοβιτς θέλει να εκμεταλλευτεί τη διάταξη της UEFA, που επιτρέπει σε παίκτες, οι οποίοι αγωνίζονται σε Ρωσία και Ουκρανία να αποχωρήσουν λόγω της ανασφάλειας που υπάρχει για τον πόλεμο των δύο χωρών.

Η πρόταση

Το δημοσίευμα, μάλιστα αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει ήδη την πρότασή του στον Γκίγκοβιτς, με τις δύο πλευρές να έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την μεταξύ τους συνεργασίας.


Οι Δανοί, μάλιστα σημειώνουν ότι για τον 22χρονο κεντρικό χαφ, που γεννήθηκε στη Σουηδία και επέλεξε να εκπροσωπήσει τη χώρα καταγωγής των γονιών του, υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες. Ουσιαστικά, είναι Βοσνιοσουηδός...


Είναι παιδί από τις ακαδημίες της Χέλσιγκμποργκ. Πήρε μεταγραφή στη Ροστόφ, η οποία τον Οκτώβριο του 2020 έδωσε 2.5 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Έχει παίξει τόσο στην Οντένσε, όσο και στη Μίντιλαντ. Αμφότερες στη Δανία. 


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.