ΠΑΟΚ: Καμία κάρτα και μόλις οκτώ φάουλ στο 90λεπτο με την Μπριζ! (vid)

Χρύσανθος Δοβλέτογλου20 Απριλίου 2024

Ο ΠΑΟΚ έδινε την Πέμπτη (18/4) έναν από τους πιο κρίσιμους αγώνες της ιστορίας του, απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ, με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, του Conference League.

Η ανωτερότητα της βελγικής ομάδας ήταν εμφανής από τα πρώτα λεπτά του ματς. Οι ποδοσφαιριστές της Μπριζ άλλαζαν με ταχύτητα πάσες σε μικρούς χώρους, δεν έκαναν λάθη και, ουσιαστικά, κούρασαν και έβγαλαν τον Δικέφαλο από τον ρυθμό του από νωρίς.



Απέναντι σε ένα πιο αθλητικό σύνολο, ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε, έστω, να αντιπαρατάξει το πάθος για να αποσυντονίσει την αντίπαλό του. Αλλά ούτε αυτό έγινε... Παρά την κρισιμότητα του ματς, όλοι είχαν το είχαν... πάρει απόφαση από νωρίς ότι οι ασπρόμαυροι δεν μπορούσαν να διεκδικήσουν την πρόκριση.

Γιατί από τον Δικέφαλο έλειπε η «σπίθα» που είχε στο παρελθόν σε άλλα ματς με μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Και τότε αγωνιστικά ήταν κατώτερος, όμως, κατέθετε στον αγωνιστικό χώρο την ψυχή του. 

Κάτι που δεν συνέβη κόντρα στην Μπριζ και το αποδεικνύουν οι αριθμοί. Ο ΠΑΟΚ τελείωσε τον αγώνα χωρίς να δεχθεί ούτε μία κάρτα, με μόλις έξι τελικές (μία μόνο από αυτές στον στόχο) και με xGoals 0.24 έναντι 2.24 της Μπριζ! Επίσης, οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου έκαναν μόλις οκτώ φάουλ σε όλο το 90λεπτο.

Κάπως έτσι γράφτηκε η ιστορία ενός παιχνιδιού που θα μπορούσε να μνημονεύεται για χρόνια, αλλά, αντίθετα, «προσγείωσε» τον ΠΑΟΚ και πάλι στην ελληνική πραγματικότητα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.