L' Equipe: «ΠΑΟΚ και Τραμπζονσπόρ έκαναν πρόταση για τον Λούζα!»

Metrosport Team29 Ιουλίου 2024

«ΠΑΟΚ και Τραμπζονσπόρ έκαναν πρόταση δανεισμού με οψιόν αγοράς για τον Ιμράν Λούζα. Όμως ο πρώην παίκτης της Λοριάν, δανεικός από τη Γουότφορντ, προτιμά να παίζει στη Γαλλία ή την Ισπανία». 

Έτσι ξεκινάει το δημοσίευμα της γαλλικής «lequipe», που φέρνει στο στόχαστρο του Δικεφάλου τον διεθνή Μαροκινό με επτά εκατομμύρια ευρώ χρηματιστηριακή αξία στο tranfermarkt. 

Δανεικός στο δεύτερο μέρος της περασμένης σεζόν στη Λοριάν, ο Ιμράν Λούζα (25 ετών, με συμβόλαιο έως το 2028 με τη Γουότφορντ) ελπίζει να μπορέσει να επιστρέψει στη Γαλλία τις επόμενες εβδομάδες. Όπως αναφέρεται, τρεις γαλλικοί σύλλογοι ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, συμπεριλαμβανομένης και της Σεντ Ετιέν. 

Ενώ περιμένει να επισημοποιηθεί το ενδιαφέρον, δύο ομάδες έστειλαν προσφορά στη Γουότφορντ: Ο ΠΑΟΚ από την Ελλάδα και η Τραμπζονσπόρ από την Τουρκία. Πρότειναν δανεισμό με οψιόν αγοράς, χωρίς, ωστόσο, να έχουν μαζί τους τον παίκτη, ο οποίος θα προτιμούσε να παραμείνει στη Γαλλία. 

Εάν οι διαπραγματεύσεις για παρουσία του στη Ligue 1 αποτύχουν, η La Liga είναι επίσης ένα Πρωτάθλημα που τον προσελκύει. Μαγιόρκα και η Εσπανιόλ είναι δύο από τις υποψήφιες, γράφεται χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.