ΠΑΟΚ: Η Βόλφσμπουργκ ανακοίνωσε Κουλιεράκη

Metrosport Team20 Αυγούστου 2024

Οριστική είναι πλέον η συμφωνία ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Βόλφσμπουργκ για τον Κωνσταντίνο ΚουλιεράκηΟι δύο ομάδες ανακοίνωσαν τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, η οποία ωστόσο θα οριστικοποιηθεί μετά από τα play off του Europa League και τους αγώνες του ΠΑΟΚ με τη Σάμροκ Ρόβερς.

Έτσι, λοιπόν, ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής της Βόλφσμπουργκ. Τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και η γερμανική ομάδα ανακοίνωσαν τη μεταξύ τους συμφωνία για τη μεταγραφή του 20χρονου κεντρικού αμυντικού. «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως ήλθε σε οριστική συμφωνία με τη Βόλφσμπουργκ για την πώληση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, με τον Δικέφαλο να διατηρεί και ποσοστό μεταπώλησης», αναφέρει χαρακτηριστικά. 


Συν τοις άλλοις, τη μεταγραφή επισημοποίησαν και οι Γερμανοί. «Ο Κουλιεράκης γίνεται λύκος... Ο 20χρονος αμυντικός έρχεται από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης στα τέλη Αυγούστου. Επιβεβαιώθηκε η έκτη νέα μεταγραφή της VfL Wolfsburg για το φετινό καλοκαίρι: Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός Κωνσταντίνος Κουλιεράκης μετακομίζει από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης στην VfL Wolfsburg. Μέρος του συμβολαίου είναι η συμφωνία ότι η μεταγραφή θα γίνει μόνο μετά τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τη Σάμροκ Ρόβερς από την Ιρλανδία σε αυτούς τους αγώνες στις 22 και 29 Αυγούστου», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

«Επικίνδυνος» αμυντικός

Οι Γερμανοί επισημαίνουν παράλληλα την εμπειρία του Κουλιεράκη σε υψηλό επίπεδο, αλλά και την ικανότητά του στο σκοράρισμα: 

«Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Κουλιεράκης έχει ήδη διεθνή εμπειρία. Ο ύψους 1,88 μέτρων αμυντικός έχει εμφανιστεί ήδη έξι φορές με την εθνική Ελλάδας. Απέκτησε επίσης πρακτική εξάσκησης σε επίπεδο συλλόγων στο UEFA Conference League και στην πρόκριση για το UEFA Champions League και αποδείχθηκε εξαιρετικά επικίνδυνος μπροστά στα γκολ. Ο Κουλιεράκης σημείωσε έξι γκολ σε 13 διεθνείς συμμετοχές. Συνολικά έχει πετύχει εννέα γκολ σε 72 αγωνιστικά παιχνίδια μέχρι στιγμής με τον ΠΑΟΚ».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.