Ο ΠΑΟΚ τίθεται αντιμέτωπος με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ το βράδυ της Πέμπτης (30/1, 22:00) στο Σαν Σεμπαστιάν για την τελευταία αγωνιστική του League Phase του Europa League, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να προπονεί για τελευταία ημέρα σήμερα τους ποδοσφαιριστές του πριν ταξιδέψουν για την Ισπανία το μεσημέρι με πτήση τσάρτερ ενώ στις 20:45 ώρα Ελλάδας θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του Ρουμάνου και εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών.
Ο Ρουμάνος τεχνικός που ήταν αρκετά κεφάτος, κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης των ποδοσφαιριστών του είχε σύντομο τετ α τετ με τον τεχνικό διευθυντή του Δικεφάλου, Χρήστο Καρυπίδη. Γνώριζε μάλιστα για το ταξίδι του Metropolis 95.5 με τρεις ακροατές του με ιδιωτικό τζετ στην ισπανική πόλη, αφού μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο έκανε σχετικό σχόλιο!
Άξιο αναφοράς είναι πως στην προπόνηση παίρνει κανονικά μέρος ο Ομάρ Κόλεϊ ο οποίος δίνει μία επιπλέον λύση στο κέντρο της άμυνας για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube