ΠΑΟΚ: Η συγκινητική κίνηση στο μνημόσυνο του Παναγιώτη Κατσούρη

Γιώργος Ζαΐρης10 Φεβρουαρίου 2024

Στις 11:00 το πρωί ξεκίνησε το μνημόσυνο του Παναγιώτη Κατσούρη καθώς συμπληρώθηκαν 26 χρόνια χωρίς το χαμογελαστό παιδί του ΠΑΟΚ, το οποίο έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 22 ετών στην άσφαλτο λίγο αφού τελείωσε ένα ματς 5Χ5 με αγαπημένους του φίλους.

Στο μνημόσυνο, το οποίο τέλεσε ο πατέρας Νεκτάριος, έγινε στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο Παναγιώτης Κατσούρης, βρίσκονται ο Άγγελος Αναστασιάδης , ο Χρήστος Καρυπίδης, ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ο Κώστας Ορφανός, ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος, όπως και ο Κυριάκος Κυριάκος που άφησε στο σημείο μία εμφάνιση του Δικεφάλου με το νούμερο 17 στην πλάτη το οποίο φορούσε ο άτυχος ποδοσφαιριστής των «ασπρόμαυρων».

Ο Κατσούρης γεννήθηκε στις 28 Οκτωβρίου 1976 και ήρθε στον ΠΑΟΚ από τη Νάουσα το καλοκαίρι του 1996. Στο μέρος που ο Κατσούρης έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και άφησε την τελευταία του πνοή τελείται κάθε χρόνο μνημόσυνο με την παρουσία της Διοίκησης, του Αγωνιστικού Τμήματος αλλά και φίλων του ΠΑΟΚ και του αδικοχαμένου Παναγιώτη.

Από το 2009 έχει καθιερωθεί στη μνήμη του το ετήσιο Τουρνουά Ακαδημιών «Παναγιώτης Κατσούρης» που αποτελεί πλέον θεσμό και θεωρείται ως ένα εκ των κορυφαίων στα Βαλκάνια. Όλα τα προηγούμενα χρόνια την επιμέλεια για το μνημόσυνο είχε η αείμνηστη Βιβή Κηπουρού, η σύζυγος του Αγγελου Αναστασιάδη που πλέον με τον Παναγιώτη βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα από ψηλά!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.