ΠΑΟΚ: Η σπαζοκεφαλιά για τον φορ και ο χρόνος στους «νέους»

Κώστας Πετρωτός20 Σεπτεμβρίου 2024

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον ΠΑΟΚ προκειμένου να αρχίσει το non stop πρόγραμμα των πέντε αγώνων σε 16 μέρες, μέχρι την επόμενη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων. Η αρχή γίνεται με την αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ θέλει να κερδίσει, κάνοντας παράλληλα και το ουσιαστικό ροτέσιον ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με την Γαλατασαράι.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θεωρείται ιδανική ευκαιρία για να πάρουν χρόνο συμμετοχής ο Κόλεϊ (πιθανόν ως βασικός), ο Μπακαγιόκο (είναι πιο πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης και λογικά θα παίξει αλλαγή) και ίσως και ο Λόβρεν. Επίσης, θα φανεί και από την ανακοίνωση της αποστολής μετά την σημερινή προπόνηση αν υπάρχουν σκέψεις για ροτέσιον με τον Μπάμπα και άρα χρησιμοποίησης και του Τζόναθαν Γκόμες.

Όμως, ο μεγαλύτερος προβληματισμός για τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι το πώς πρέπει να διαχειριστεί τις επιλογές στην θέση του φορ. Από την μία υπάρχει ο Τσάλοφ που, όπως ο ίδιος ο Ρουμάνος τεχνικός είπε, θέλει ακόμη τον χρόνο του για να προσαρμοστεί, ενώ από την άλλη είναι ορατή η ανάγκη να πάρει αγωνιστικό χρόνο ο Τισουντάλι που είχε μείνει εκτός ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο για να βρει ρυθμό ενόψει Γαλατά που αναμένεται να είναι βασικός (αν και λογικά θα επιστρέψει για εκείνο το παιχνίδι ο Τσάλοφ). Αμφότεροι, λογικά, θα αγωνιστούν και μένει να φανεί ποιος θα είναι βασικός και ποιος αρχικά θα μείνει στον πάγκο.

Φυσικά, δεδομένο είναι το ροτέσιον και στην μεσοεπιθετική γραμμή που οι επιλογές είναι οι περισσότερες, ενώ μένει να φανεί ποιον από τους Μπαλωμένο (περισσότερες πιθανότητες) ή Μοναστηρλή (δεν αποκλείεται να «πάει» στον ΠΑΟΚ Β για το ματς με τον Ηρακλή) θα πάρει για αναπληρωματικό τερματοφύλακα, ως εναλλακτική πίσω από τον Κοτάρσκι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.