ΠΑΟΚ: Η Σάλτσμπουργκ θέλει πολύ Ντέλια, αλλά δεν θα κάνει άμεσα νέα κίνηση

Κώστας Πετρωτός01 Ιουνίου 2024

Η υπόθεση του Κωνσταντέλια έχει πλέον ξεκάθαρα δεδομένα. Οι Αυστριακοί έχουν καταθέσει μία πρόταση ύψους 15+2 (με την μορφή μπόνους) εκατομμυρίων ευρώ και μαζί προσφέρουν και 18% μεταπώλησης στον ΠΑΟΚ. Από την πλευρά της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, βασισμένοι στην λογική που ακολουθούν τα τελευταία χρόνια «πουλάμε αλλά στις τιμές που ορίζουμε εμείς για τους παίκτες μας», ζητάνε το συνολικό ποσό να προσεγγίσει τα 20 εκατομμύρια ευρώ και το ποσοστό μεταπώλησης να ανέβει πάνω από το 20%. 

Μέσα σε όλα, υπάρχουν και οι πληροφορίες για το συμβόλαιο που έχει προσφέρει η Σάλτσμπουργκ στον Ντέλια: πενταετές, μαζί με τα μπόνους, θα φτάνει συνολικά τα 10 εκατομμύρια ευρώ. Χθες, όπως μας μετέφερε ο ρεπόρτερ Σάλτσμπουργκ, Φίλιπ Κίρχταγκ από την «Kronen Zeitung» ο αυστριακός σύλλογος ενημέρωνε πώς, όντως, ενδιαφέρει πολύ ο Κωνσταντέλιας, αλλά δεν θα γίνει καμία κίνηση τις επόμενες μέρες.

Προφανώς αυτή η υπόθεση απασχολεί πολύ έντονα τον κόσμο του ΠΑΟΚ και το ιδανικό θα ήταν να ξεκαθαριζόταν ότι ο Ντέλιας δεν φεύγει και πώς ο Δικέφαλος θα πορευτεί με αυτόν-τουλάχιστον-στα προκριματικά του Champions League, και το ιδανικό θα ήταν να μείνει έναν ακόμη χρόνο. Ο Ντέλιας δεν είναι παίκτης στο πικ της απόδοσής του και αυτό φάνηκε και μέσα στα πλέι οφ. 

Στην διάρκεια αυτών των δέκα αγώνων, ο μικρός μάγος ήταν τόσο ώριμος, όσο ποτέ άλλοτε, ακριβώς πάνω σε αυτό που του ζητά ο Λουτσέσκου (και το συζήτησαν και μαζί). Συνδύαζε το θέαμα με την ουσία και, κατά την ταπεινή άποψή μου, ήταν και ο πιο κομβικός παίκτης του ΠΑΟΚ στο μίνι πρωτάθλημα. 

Μπορεί Τάισον, Αντρίγια, Κοτάρσκι να είχαν πολύ υψηλή απόδοση, όμως τα δύο γκολ του Ντέλια με την ΑΕΚ, ο χορός πάνω στον Κίνι και η ασίστ στον Αντρίγια για το 2-0 με τον Ολυμπιακό, η ασύλληπτη πάσα στον Τάισον κόντρα στον Παναθηναϊκό και ανεπανάληπτη ντρίμπλα του πάνω στον Οντουμπάτζο και τοπ σλάλομ του, στο 1-2 επί του Αρη ήταν οι ενέργειες που ξεκλείδωσαν τον τίτλο για τον ΠΑΟΚ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.