ΠΑΟΚ: Η πρώτη ενδεκάδα, η εκτέλεση αλά Πανένκα του Λουτσέσκου και το τετ α τετ με Μπότο

Metrosport Team04 Ιουλίου 2023

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε την τρίτη προπόνησή του και δεύτερη σημερινή (4/7) επί ολλανδικού εδάφους, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, παρά τις απώλειες που έχει στο ρόστερ, να επιλέγει μια ενδεκάδα, δουλεύοντας μαζί τους στο μεγαλύτερο διάστημα της προπόνησης.

Η πρώτη ενδεκάδα του Ρουμάνου τεχνικού ήταν οι Ζίβκοβιτς, Παναγιώτου, Μιχαηλίδης, Σάστρε, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Τάισον, Νάρεϊ, Μπράντον, Μουργκ και Ράφα Σοάρες. Οι Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Τσαούσης, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Γιαξής, Αντρέ Ρικάρντο, Βρακάς, Κανίς, Γκορτντεζιάνι και Αουγκούστο ακολούθησαν πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Πάολο Καστορίνα.

Ξεχωριστό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, χωρίς να συμμετέχουν στις δύο ενδεκάδες, δοκιμάζοντας μονίμως κομπίνες.

Μια από τις ωραίες στιγμές της σημερινής προπόνησης, ήταν η εκτέλεση πέναλτι αλά Πανένκα του Λουτσέσκου στον Μπαλωμένο, με τον Ρουμάνο να πανηγυρίζει, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να λέει αστειευόμενος: «Το χειρότερο πέναλτι που έχω φάει». Στη συνέχεια ο Λουτσέσκου ευστόχησε και σε δεύτερο πέναλτι, ενώ αυτή τη φορά ο Μπαλωμένος είπε: «respect».

Στο τέλος της προπόνησης ο Ζοσέ Μπότο, οποίος έχει ακολούθησε την αποστολή στην Ολλανδία όπως έκανε και πέρυσι, είχε ολιγόλεπτη συζήτηση με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.