ΠΑΟΚ: Δύο επιστροφές και ένα νέο πρόβλημα ενόψει Μπενφίκα

Metrosport Team27 Νοεμβρίου 2023

Με την προσοχή στραμμένη στην Μπενφίκα, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για τον αγώνα με τους Πορτογάλους την Τετάρτη (29/11, 19.30) στο PAOK Sports Arena. Ο Φώτης Τακιανός είδε τους Μπελιάουσκας και Γκίλμορ που έλειψαν από τον αγώνα με την ΑΕΚ να επιστρέφουν στη διάθεση του, αλλά τον Βαγγέλη Μαργαρίτη να μένει εκτός.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Στον πολύ σημαντικό αγώνα απέναντι στην Benfica είναι πλέον στραμμένη η προσοχή όλης της ομάδας, καθώς το παιχνίδι της Τετάρτης (29/11 στις 19:30), μπορεί να δώσει στον ΠΑΟΚ mateco τη δυνατότητα να εξασφαλίσει σε πολύ μεγάλο ποσοστό την παρουσία του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ξεκινώντας σήμερα την προετοιμασία για τον αγώνα με την Benfica, το πρόγραμμα τα ομάδας περιελάμβανε ανάλυση στο βίντεο και προπόνηση τακτικής. Michael Gilmore και Laurynas Beliauskas επέστρεψαν στο πρόγραμμα προπονήσεων του ΠΑΟΚ mateco και αναμένεται να είναι στη διάθεση του κόουτς Φώτη Τακιανού για τον αγώνα της Τετάρτης. Εκτός προπόνησης έμεινε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Το πρόγραμμα της ομάδας συνεχίζεται την Τρίτη με μία προπόνηση, που ξεκινά στις 17:00 και τα πρώτα 15 λεπτά θα είναι ανοικτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στην καθιερωμένη Media Day πριν από τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια τα ομάδας.

Η αποστολή της Benfica, αναμένεται απόψε, αργά το βράδυ, στη Θεσσαλονίκη. Η Πορτογαλική ομάδα έχει προγραμματισμένη προπόνηση στο PAOK Sports Arena το βράδυ της Τρίτης (19:00).

Τον αγώνα της Τετάρτης (29/11), θα διευθύνουν οι Kerem Baki (Τουρκία), Andis Aunkrogers (Λετονία) και Josip Jurcevic (Κροατία)».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.