ΠΑΟΚ: Η περίπτωση του Ουμάρ Σολέ και τα δεδομένα

Γιώργος Ζαΐρης10 Σεπτεμβρίου 2024

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κλείσει έναν κεντρικό αμυντικό ώστε εκτός από τον Τόμας Κεντζιόρα να έχει μια ακόμη λύση στη θέση του δεξιού στόπερ και τα χρονικά περιθώρια πλέον στενεύουν αφού θέλουμε κάτι παραπάνω από 24 ώρες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος. Μια από τις περιπτώσεις που έχουν προταθεί στον ΠΑΟΚ είναι και ο Ουμάρ Σολέ και δεν ήταν η μοναδική. 

Ο ποδοσφαιριστής αρέσει στους ασπρόμαυρους που όμως πρέπει να ξεπεράσουν ένα εμπόδιο και αυτό αφορά τη δική του στάση αφού δεν φαίνεται ζεστός να αγωνιστεί στο ελληνικό Πρωτάθλημα αφού θεωρεί πως μπορεί να αγωνιστεί σε κάποιο άλλο πιο ανταγωνιστικό. Εκεί έχει επικεντρώσει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ την προσπάθεια της, να τον πείσει δηλαδή να αγωνιστεί στην Ελλάδα. 

Να σημειώσουμε πως ο Σολέ είναι Γάλλος, είναι 24 ετών και αγωνίζεται στην αυστριακή Σάλτσμπουργκ. Την περασμένη σεζόν δεν ήταν ανενεργός καθώς είχε καταγράψει 28 συμμετοχές, μετρώντας δυο γκολ και μια ασίστ. Φέτος όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά αφού δεν υπολογίζεται και αυτό είναι το «παράθυρο» που θέλει να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ, είτε αποκτώντας τον με την μορφή δανεισμού είτε και ως ελεύθερη μεταγραφή, εφόσον απλά η Σάλτσμπουργκ θέλει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του. 

Σε κάθε περίπτωση το συγκεκριμένο θέμα δεν πρόκειται να γίνει σήριαλ αφού ο χρόνος πιέζει και οι μεταγραφές «κλείνουν» αύριο Τετάρτη.

Ο Γάλλος στόπερ αγωνίζεται στην Σάλτσμπουργκ από το 2020, με την αυστριακή ομάδα να αγοράζει τότε τα δικαιώματά του έναντι 4,5 εκατ. ευρώ από την Λυών. Με τη φανέλα των Αυστριακών μετράει συνολικά 104 συμμετοχές έχοντας 4 γκολ και 5 ασίστ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.