ΠΑΟΚ: Η περίπτωση Χατζηδιάκου και η δυσκολία της

Κώστας Πετρωτός31 Αυγούστου 2024

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε εντατικές επαφές για να κλείσει έναν δεξιοπόδαρο στόπερ και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα το πετύχει εντός 48ωρου.
Μια από τις περιπτώσεις που υπάρχει εδώ και καιρό στα χέρια των ιθυνόντων του Δικεφάλου είναι του Παντελή Χατζηδιάκου που η Κάλιαρι δίνει δανεικό.

Ωστόσο, στην περίπτωση του διεθνή στόπερ υπάρχει μια παράμετρος, που έχει φρενάρει ως τώρα την τελική κίνηση για την απόκτησή του από πλευράς ΠΑΟΚ και αυτή έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν καλύπτει τα κριτήρια του γηγενή, όπως τα ορίζει η UEFA, άρα αν αποκτηθεί θα πρέπει να πάρει μια από τις 17 θέσεις των μη γηγενών στη λίστα, που πρέπει να δοθεί στην UEFA. 

Η λίστα μπορεί να αποτελείται από 25 παίκτες, οι οκτώ εκ των οποίων πρέπει να είναι γηγενείς και αν αυτό δεν συμβεί μειώνεται αναλογικά ο τελικός αριθμός παικτών της λίστας.

Ο 27χρονος στόπερ, βέβαια, μπορεί να ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο και αυτό είναι που κρατά το όνομά του στη λίστα. Το ότι δεν μπορεί να είναι ένας από τους οκτώ γηγενείς όμως, συνιστά πολύ μεγάλο πρόβλημα, οπότε μένει να φανεί πώς θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.