ΠΑΟΚ: Η παλιά φρουρά μπαίνει πρώτη στη μάχη

Metrosport Team17 Ιουλίου 2024

Οι εξελίξεις στα μεταγραφικά δεν είναι αυτές που περίμενε ο ΠΑΟΚ, αφού η περίπτωση του Μπρέιθγουεϊτ δεν προχωρά και σε αυτή του Μεϊτέ υπάρχει στασιμότητα, παρά τα θετικά σημάδια που υπήρχαν και έκαναν και συμπαίκτες του όπως ο Μπάμπα να δηλώνουν ότι πιστεύουν πως ο Γάλλος μέσος θα μείνει στην ομάδα. 

Ο Λουτσέσκου δήλωσε στη συνέντευξή του στη «Μ» ότι ιδανικά θα ήθελε να ήταν ήδη στην ομάδα ο 30χρονος μέσος και δύο ακόμη παίκτες, αλλά από την άλλη είναι αποφασισμένος να κάνει υπομονή περιμένοντας όσο χρειαστεί την διοίκηση να υλοποιήσει τις κινήσεις ενίσχυσης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ

Γι’ αυτό και συνειδητά έχει αποφασίσει να μην κάνει σκέψεις για τους επόμενους που θα έρθουν, αλλά να αφοσιωθεί στους παίκτες που έχει και να προετοιμάσει μαζί τους τούς πρώτους ευρωπαϊκούς αγώνες. Είναι δεδομένο ότι η παλιά φρουρά είναι εκείνη που θα σηκώσει το βάρος των πρώτων επίσημων αγώνων, αφού και οι παίκτες που έχουν αποκτηθεί θέλουν ακόμη χρόνο για να αφομοιώσουν τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ και χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Καμαρά για τον οποίο μίλησε στη συνέντευξή του.

Παίκτες όπως ο Κοτάρσκι, ο Μπάμπα, ο Κουλιεράκης, ο Σάστρε, ο Σβαμπ, ο Τσιγγάρας, ο Ντεσπόντοφ,, Μπράντον και ως εναλλακτικές λύσεις και οι Σαμάτα, Μουργκ, Μιχαηλίδης, Ράφα, Ότο, Εκόνγκ και φυσικά ο Βιεϊρίνια, είναι τα στηρίγματά του Λουτσέσκου που έχει και μερικά στοιχήματα να κερδίσει μέχρι να έρθουν τα παιχνίδια με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα ή την Εγνάτια. Ο Κεντζιόρα και ο Ντέλιας πρέπει να βρουν φουλ φόρμα, αφού έχασαν πολλές προπονήσεις στην Ολλανδία και φυσικά ο Αντρίγια να προετοιμαστεί κατάλληλα μέσα από το εντατικό πρόγραμμα που τρέχει από τη Δευτέρα.

Κρατάμε μία ξεχωριστή αναφορά στον Τάισον που είναι η… λίρα εκατό του ΠΑΟΚ. Είναι ο παίκτης που μπορεί να βάλει την ξεχωριστή πινελιά με την τρομερή ποιότητά του και έτσι ο ΠΑΟΚ να βγάλει αλώβητος αυτό το πρώτο «πονηρό» διάστημα. Το καλό είναι ότι δείχνει να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε και είναι χαρακτηριστικό ότι στα φιλικά παιχνίδια ήταν ο παίκτης με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Από αύριο που αρχίζει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, όλοι αυτοί θα βγουν μπροστά για να μπει ο Δικέφαλος με το δεξί στη σεζόν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.