«ΠΑΟΚ, η ομάδα που έβαλε τέλος στην ηγεμονία της Αθήνας»

Metrosport Team25 Σεπτεμβρίου 2024

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη

Με τίτλο «προσοχή στον Κωνσταντέλια», οι Τούρκοι βάζουν στο μικροσκόπιό τους τον 21χρονο άσο του ΠΑΟΚ, εκτιμώντας πως μπορεί να προκαλέσει ζημιά. «Είναι από τα ονόματα που πρέπει να προσέξουμε», αναφέρουν χαρακτηριστικά, σε ένα άρθρο που αναλύει τη δυναμική του ΠΑΟΚ, βάζοντας τέλος στην αθηναϊκή ηγεμονία, όπως τονίζουν!

«Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας θα είναι πιθανότατα βασικός στο ματς του ΠΑΟΚ. Ο Γιάννης που συνήθως χάνεται στην αντίπαλη άμυνα και βρίσκει ευκαιρίες μπροστά στην αντίπαλη εστία, κινούμενος στους κενούς χώρους, συνδυάζει την τεχνική του ποιότητα με την αγωνιστική του ευφυΐα και είναι ένα από τα ονόματα που πρέπει να προσέξουμε. Ο Λουτσέσκου, που δεν τον χρησιμοποίησε στην αρχική ενδεκάδα στο ματς με τον Βόλο το περασμένο Σαββατοκύριακο, έλαβε υπόψιν τον αγώνα της Γαλατασαράι, και έδωσε λίγο χρόνο στο νεαρό αστέρι του».

Ιδιαίτερη μνεία και στον Ντόμινικ Κοτάρσκι που «κυνηγά», σύμφωνα με τους Τούρκους, τον συμπατριώτη του Λιβάκοβιτς στην Εθνική Κροατίας. «Ο Κοτάρσκι, που απέκρουσε πέναλτι στον αγώνα με τον Βόλο, δείχνει ότι μπορεί να γίνει ένας σπουδαίος τερματοφύλακας. Έχει τα μάτια του στον θρόνο του πορτιέρε της Φενέρμπαχτσε, Ντόμινικ Λιβάκοβιτς, του προκατόχου του στην Εθνική Κροατίας. Αν και ο νεαρός τερματοφύλακας, που έχει αυτοπεποίθηση πέρα ​​από την ηλικία του, βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα τις τελευταίες εβδομάδες, σε αυτό το ματς θα αντιμετωπίσει τον παγκόσμιο αστέρα Βίκτορ Όσιμεν, αξίας 100 εκατομμυρίων ευρώ».

Αρκετές αναφορές από τους Τούρκους και για το φιλικό που έδωσαν Γαλατασαράι και ΠΑΟΚ στις 2 Σεπτεμβρίου 1999 για τα θύματα του σεισμού. Αυτός ο αγώνας, διοργανώθηκε για να ενισχύσει την ελληνοτουρκική φιλία, όπως σημειώνουν και τονίζουν πως: «Ελπίζουμε ότι θα ζήσουμε ένα ποδοσφαιρικό περιβάλλον όπου αυτές οι εικόνες φιλίας διατηρούν ακόμα τη ζεστασιά τους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.