ΠΑΟΚ: Η νίκη θα φέρει και άλλα κέρδη

Γιώργος Ζαΐρης22 Οκτωβρίου 2023

Οι τρεις βαθμοί θα επιτρέψουν σήμερα (22/10) στον ΠΑΟΚ αφενός να πάει με καλή ψυχολογία στο ματς με την Αμπερντίν, αλλά πολύ περισσότερο στα δυο σημαντικά εκτός έδρας ματς που ακολουθούν με ΑΕΚ και Ολυμπιακό. 

Ο Δικέφαλος με τη δική του επιτυχία σήμερα, στη χειρότερη περίπτωση θα διατηρηθεί στην 3η θέση. Όμως και από τη στιγμή που σήμερα διεξάγεται το ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο Γ. Καραϊσκάκης, είναι προφανές πως μπορεί να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα του αγώνα όποιο και αν είναι αυτό. 

Αν το ματς ολοκληρωθεί χωρίς νικητή (και πάντα με την προϋπόθεση πως ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει τον Ατρόμητο), ο Δικέφαλος θα φτάσει αφενός τον Παναθηναϊκό στην 2η θέση και αφετέρου θα μειώσει τη διαφορά από τον Ολυμπιακό στους 3 από τους 5 που είναι τώρα. Παράλληλα δεν πρέπει να ξεχνάμε πως σήμερα νωρίς το απόγευμα η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην έδρα του Αστέρα. 

Αν στραβοπατήσει, τότε ο ΠΑΟΚ με νίκη του λίγες ώρες αργότερα στο δικό του ματς, θα πάει σε κάθε περίπτωση στις 30 Οκτωβρίου στην OPAP ARENA με περισσότερους βαθμούς από ότι η ΑΕΚ. Όλα αυτά παίζουν ρόλο κυρίως για την ψυχολογία αφού ναι μεν το Πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο αλλά κάθε βαθμός είναι πολύτιμος.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.