ΠΑΟΚ: Η ισχυρή φιλία Βιεϊρίνια-Τάισον μπορεί να φέρει καλά πράγματα

Κώστας Πετρωτός12 Ιουλίου 2023

Ο Τάισον Φρέντα και ο Αντρέ Βιεϊρίνια έχουν μία πολύ καλή σχέση και αυτό αποτυπώνεται κάθε μέρα στη βάση της ομάδας στο Τέχελεν της Ολλανδίας. 

Φυσικά, η σχέση αυτή δεν χτίζεται τώρα, αλλά από την πρώτη μέρα που ο Βραζιλιάνος έγινε παίκτης του ΠΑΟΚ και θυμίζω ότι στην συνέντευξή του στην «Μ» ο Τάισον αποκάλυψε ότι είχε πάρει πληροφορίες από τον Αντρέ πριν γίνει κάτοικος Τούμπας. Είναι χαρακτηριστικό ότι τις μέρες που ο Βιεϊρίνια ήταν μακριά από την αποστολή, στην Θεσσαλονίκη, ο έμπειρος Βραζιλιάνος του τηλεφωνούσε και τον ρωτούσε πότε θα ανέβει Ολλανδία. 

Οι δυο τους έχουν κοινή σκέψη σε πολλά θέματα και ένα από αυτά είναι ότι αποδέχονται τον ρόλο τους ως «πατεράδες» των αποδυτηρίων, με απλά λόγια αντιλαμβάνονται την υποχρέωση να βοηθήσουν στην εξέλιξη των ταλαντούχων παικτών του ΠΑΟΚ. Δεν είναι λίγες οι φορές που τους δείχνουν πράγματα στο γήπεδο και τους μιλούν έξω από αυτό. 

Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε την συνεισφορά τους στο «καθαρά» αγωνιστικό κομμάτι. Χθες το πρωί ο Λουτσέσκου τους χρησιμοποίησε από την αριστερή πλευρά και έβγαλαν αξιόλογες συνεργασίες οι δυο τους. Βοηθάει και η κοινή γλώσσα στην επικοινωνία τους μέσα στο γήπεδο και ίσως να είναι και αυτός ένας λόγος που ο Λουτσέσκου προτίμησε χθες να βάλει τον «κάπτεν» της ομάδας στα αριστερά και τον Τσαούση στα δεξιά.

Φυσικά, αυτό δεν μπορεί να είναι ένα βασικό πλάνο του ΠΑΟΚ σε μόνιμη βάση, μιας και ο Βιεϊρίνια πλέον χρησιμοποιείται σε συγκεκριμένα κομμάτια των αγώνων της ομάδας. Ωστόσο, οι δυο τους μπορούν να δώσουν ποιοτικά 20λεπτα και ημίωρα στην ομάδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.