ΠΑΟΚ: Η Γαλατά διέλυσε την Μπενφίκα και τώρα… τελικός

Metrosport Team13 Δεκεμβρίου 2023

Ο ΠΑΟΚ έχασε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε προκειμένου να περάσει απευθείας στους «16» του BCL, αφού ηττήθηκε από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ στο Βελιγράδι, ωστόσο μπορεί να πάει με πλεονέκτημα έδρας στα play in. Είναι κάτι που βρίσκεται στα χέρια του.

Στο δεύτερο παιχνίδι του ομίλου του, η Γαλατασαράι διέλυσε την Μπενφίκα στην Πορτογαλία με 87-63, παρότι ήταν πίσω στο πρώτο ημίχρονο (34-31). Έτσι ακολούθησαν τον ΠΑΟΚ στα play in. Ο μεταξύ τους αγώνας όμως της επόμενης Τετάρτης (20/12, 19:30) στο PAOK Sports Arena, θα κρίνει τη σειρά τους, τις διασταυρώσεις τους και το πλεονέκτημα της έδρας.

Τα σενάρια είναι απλά. Ο ΠΑΟΚ θα είναι 2ος και θα πάρει το «καλό» εισιτήριο για τα play in αν νικήσει τη Γαλατασαράι ή αν ηττηθεί μέχρι και με 10 πόντους, υπερασπιζόμενος δηλαδή το υπέρ του 88-77 της Κωνσταντινούπολης.

Αν ηττηθεί με διαφορά 11+ πόντων, θα υποχωρήσει στην 3η θέση και θα πάει με μειονέκτημα έδρας στα play in, αφού πλέον οι Τούρκοι έχουν καλύτερο συντελεστή πόντων (+15 η Γαλατασαράι, -17 ο ΠΑΟΚ).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.