ΠΑΟΚ: Η φυσαρμόνικα που ζήτησαν Καστορίνα και Ραζβάν και η αποθεραπεία του «Ντέλια»

Γιώργος Ζαΐρης04 Ιουλίου 2024

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται για τέταρτη ημέρα στην Ολλανδία , εκεί όπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τους ποδοσφαιριστές του να επικρατούν στον πρώτο φιλικό τους αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας με 2-1 και μετά από το πρωινό ρεπό , άπαντες βρίσκονται στο προπονητικό κέντρο όπου έχει καταλύσει η ομάδα για την απογευματινή προπόνηση, με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να συνεχίζει το πρόγραμμα ενδυνάμωσης, με τον γιατρό της ομάδας να επανεξετάζει τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, ο οποίος θα προστατευτεί για τις επόμενες 2-3 ημέρες και δεν θα αγωνιστεί στο φιλικό του Σαββάτου με αντίπαλο τη Χιμπέρνιαν (17:00).

Πριν ξεκινήσει η προπόνηση, ο προπονητής του Δικεφάλου, Ραζβάν Λουτσέσκου, είχε μία σύντομη ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές του η οποία κράτησε 5 λεπτά και στη συνέχεια ξεκίνησε το πρόγραμμα εκγύμνασης των παικτών, με τον Γιάννη Κωνσαντέλια να μένει στο ξενοδοχείο.

Η προπόνηση περιλαμβάνει δύο γκρουπ ποδοσφαιριστών. Το ένα αφορά το κομμάτι των αμυντικών το οποίο έχει πάρει... πάνω του ο Καστορίνα, ενώ το δεύτερο αφορά τα τελειώματα των φάσεων το οποίο επιβλέπει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος στη συνέχεια έστρεψε την προσοχή του στο γκρουπ των αμυντικών.

Τόσο ο Ρουμάνος προπονητής, όσο και ο συνεργάτης του, ζήτησαν από τους ποδοσφαιριστές να λειτουργούν ως φυσαρμόνικα, ανάλογα με το που πάει η μπάλα είτε δεξιά είτε αριστερά να προσαρμόζονται στον τρόπο επίθεσης του αντιπάλου.

Μάλιστα, η σημερινή προπόνηση ήταν γεμάτη... παρατηρήσεις, καθώς τους τόνισε πως χθες (στο φιλικό με την ΑΕΚ Λάρνακας) ήταν αρκετά χαλαροί στο αμυντικό κομμάτι, κάτι που σίγουρα δεν θα ήθελα να επαναληφθεί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.